Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktör seçimine çevrildi.
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için favori durumdaki isim Abdullah Avcı. Yönetim içindeki ağır bir kesim daha önce Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayan, Başakşehir ile şampiyonluk mücadeleleri veren ve Beşiktaş'ta kısa bir dönem geçiren Abdullah Avcı'nın bu ara dönemde en iyi formül olduğu konusunda fikrini belirtti.
Abdullah Avcı ile kısa süre içerisinde iletişime geçilecek. Bu hafta içerisinde resmi anlaşmanın yapılması ve Avcı'nın takımın başına geçmesi hedefleniyor.
Fenerbahçe'de bazı yöneticiler ise son dönemde birçok kulübü çalıştıran ve son olarak Kasımpaşa'da başarılı performans sergileyen Emre Belözoğlu'nun ismini dile getirdi. Belözoğlu, şu an Avcı'nın olmaması durumunda B planı olarak görülüyor.
Yazın yaşanan süreçten sonra Aykut Kocaman'ın ismi yönetim kurulunda hiç geçmedi.
Fenerbahçe'de bazı yöneticiler takım içindeki adanmışlık ve 'ruh' eksikliği nedeniyle Volkan Demirel'in de mutlaka antrenör ekibine katılması gerektiği fikrini iletti.
Kamuoyunda Vincenzo Montella ismi dolaşsa da özellikle Uluslar Ligi'nde alınan facia sonuçların ardından İtalyan teknik adam yönetim cephesinde hiç anılmadı.