Arama Logo

Galatasaray Kaan Ayhan'dan vazgeçmedi!

Galatasaray, yerli hakkını savunma bölgesinden yana kullanacak. Bu mevki için Kaan Ayhan’da karar kılan sarı kırmızılılar, Sassuolo Kulübü ile yeniden masaya oturup bonservis pazarlığı yapacak.




Paylaş:

Google News
5
KAAN AYHAN'DAN VAZGEÇMEDİ

Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliviera’yı kadrosuna katan Galatasaray, yabancı oyuncu kuralındaki 8+3 sınırlamasını dikkate alarak Kaan Ayhan transferinden vazgeçmedi.

KAAN AYHAN'DAN VAZGEÇMEDİ
4
KALİTELİ YERLİ TAKVİYESİ

İlk 11’de Abdülkerim’in yanı sıra Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ü oynatmayı düşünen sarı kırmızılılar, kaliteli bir yerli takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor.

KALİTELİ YERLİ TAKVİYESİ
3
İLK GÖRÜŞMEDE ANLAŞAMAMIŞLARDI

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, orta saha ve forvete yabancı oyuncular alacak olan Galatasaray, yerli transferi hakkını savunma bölgesinden yana kullanacak. Bu noktada öne çıkan ilk isim ise Sassuolo’da forma giyen Kaan Ayhan oldu.

İLK GÖRÜŞMEDE ANLAŞAMAMIŞLARDI
2
YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER

Sarı kırmızılılar geçtiğimiz günlerde görüşüp anlaşmaya varamadıkları İtalyan kulübünün yöneticileriyle bu hafta içinde yeniden masaya oturacak.

YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER
1
MARCAO'DAN GELEN PARA ELİNİ GÜÇLENDİRDİ

Marcao’nun Sevilla’ya satışından elde edilen 15 milyon Euro sayesinde pazarlık masasına daha rahat oturacak olan Galatasaray yönetimi, 5 milyon Euro isteyen Sassuolo’yu ‘tamamını peşin ödeme’ formülü ile 3-4 milyon Euro civarında bir rakama ikna etmeyi hedefliyor. İtalyan kulübü ile kesin anlaşma sağlandığı takdirde hemen futbolcuyla görüşmelere başlanarak Transfer bitirilecek.

MARCAO'DAN GELEN PARA ELİNİ GÜÇLENDİRDİ