Manchester United'dan ayrılarak Al-Nassr'ın yolunu tutan Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
Manchester United'ın eski masörü Rod Thornley, Cristiano Ronaldo'nun kulüpteki ilk döneminde bazı ünlü kadınların telefon numarasını kendisinden istediğini söyledi.
Katıldığı bir Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Thornley, Ronaldo'nun şarkıcı Kimberly Wyatt ve oyuncu Dannii Minogue'un telefon numaralarını bulması için kendisine danıştığını ifade etti.
(Görsel: Kimberly Wyatt)
Thornley, Cristiano Ronaldo'nun bu numaralar karşılığında kendisine Porsche marka aracını hediye etmeyi teklif ettiğinİ söyledi.
(Görsel: Kimberly Wyatt)
Thornley, kulüpte bir Ronaldo'ya masaj yaptığı esnada televizyonda "X Factor" yarışmasının yayınlandığını ve Dannii Minogue'u görüp "Bu kadın kim?" diye sorduğunu söyledi. Bunun üzerine Ronaldo'nun kendisinden Minogue'un numarasını alıp alamayacağını sorduğunu kaydeden Thornley, "Ben sadece bir masörüm" cevabını verdiğini aktardı. Sözlerine devam eden Thornley, "Ancak benim de bazı hünerlerim var. Bu konuşmadan 4 yada 5 gün sonra Dannii Minogue'un telefonuna ulaştım ve Ronaldo'ya ilettim. Birkaç kere buluştular ancak iş bir yere varmadı" dedi.
(Görsel: Dannii Minogue)