Arama Logo

Beşiktaş'tan bir taşla iki kuş!

Beşiktaş Jackson Muleka için Mısır ekibine şartını sundu. Al-Ahly'le Muleka için pazarlıklara başlayan Siyah-Beyazlı kulüp, Dieng'in yanı sıra 2 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Görüşmeler olumlu yönde devam ederken, Arap basını da söz konusu transferin kısa süre içinde tamamlanacağını duyurdu.




Paylaş:

Google News
5
BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER GELİŞMESİ

Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle çıkışa geçen Beşiktaş, yeni sezonun kadro planlamasına başlamış durumda...

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER GELİŞMESİ
4
BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ GİBİ BİR HABER GELDİ

Gidecek ve kalacak isimlerin yanı sıra takıma katılması planlanan oyuncular için de görüşmeler devam ederken, Mısır'dan tam da Siyah-Beyazlılar'ın istediği gibi bir haber geldi.

BEŞİKTAŞ'IN İSTEDİĞİ GİBİ BİR HABER GELDİ
3
MULEKA TRANSFERİNE DIENG DAHİL EDİLDİ

Güneş'in yeni sezon planları arasında yer almayan Jackson Muleka'yı Al-Ahly'ye göndermeye hazırlanan Beşiktaş, Mısır ekibinden ayrılmak isteyen Aliou Dieng'e talip oldu. Oyuncunun da Kartal'a yeşil ışık yakmasının ardından Muleka transferine Dieng dahil edildi.

MULEKA TRANSFERİNE DIENG DAHİL EDİLDİ
2
2 MİLYON EURO + DIENG

Mısır ekibinden Muleka için 4.2 milyon euro talep eden yönetim, Şenol Güneş'in Dieng'e 'olur' yanıtını vermesi sonrasında, istediği parayı 2 milyon euroya indirdi ve Al-Ahly'ye "2 milyon euro artı Dieng" teklifini sundu.

2 MİLYON EURO + DIENG
1
BİTMEK ÜZERE...

Mısır ekibinden de olumlu yanıt gelince prensipte anlaşma sağlandı. Arap basınına yansıyan haberlerde de transferin bitmek üzere olduğu ve kısa süre içinde anlaşmanın tamamlanacağı bilgisi yer aldı. Al-Ahly'e yakınlığı ile bilinen bir basın organı, Dieng'in kısa süre içinde takımdan ayrılacağını duyurdu. Yeni sezonda Atiba'yı gönderecek olan Beşiktaş, yerini Dieng'le dolduracak.

BİTMEK ÜZERE...