Arama Logo

2016-2017 sezonuna damga vuran yılın sözleri

2017-2018 sezonuna damga vuran açıklamaları derledik. Geride kalan sezonda oldukça çarpıcı açıklamalara yeniden göz atalım...




35
FATİH TERİM
"Arkadaşlar kişisel olarak kimseyle problemim yok. Zaten hata da bana yapılmadı. Benim üzerimden Türk halkına yapılmıştır. Özür makamı ben değilim. Milli Takım'ın kapısı kendini bu formayı taşıma şerefine hazır ve istekli olan, saha içi ve dışında Milli Takım oyuncusu olmaya yol edinmiş her oyuncuya açıktır. Sadece bugün değil, yarın da açık olmaya devam edecektir."
FATİH TERİM
34
HAMZA HAMZAOĞLU
"Eğer Aykut Kocaman, Konyaspor’da devam edecek ve Fenerbahçe Kulübü bana bir teklifle gelirse tabi ki sıcak bakarım."
HAMZA HAMZAOĞLU
33
HİKMET KARAMAN
"Ben çalıştığım her takımda kötü şartlar altında çalıştım bu takım küme düşmeyecek. Lig sonunda bu takım küme düşmeyecek hepiniz göreceksiniz."
HİKMET KARAMAN
32
AZİZ YILDIRIM
"Quaresma'nın avukatı aradı bizi. Bizim menajerle görüştüler. Benimle görüşmek istediler, kabul etmedim. Beşiktaş'tan başka oyuncular da bize gelmek istiyor. Kabul etmedik. Hepsini söylerim. Ama o çocuklara yazık..."
AZİZ YILDIRIM
31
BURAK YILMAZ

"Asla prim almadım ama bir kere bile lafını etmedim. Arda da etmemiştir. Arda, benim hakkımı da savunmamıştır. Arda'nın savunduğu şey başkadır. Bunu yeri geldiği zamanen ince ayrıntısına kadar söyleyeceğim ama şu an zamanı değil."

BURAK YILMAZ
30
VOLKAN DEMİREL
"Talisca, bana orta parmağını gösterdi. Yarın öbürgün dışarıda karşılaşırız, sorarım bu hareketi Talisca'ya!"
VOLKAN DEMİREL
29
VOLKAN DEMİREL

Beşiktaş maçı sonrası; "Allah, bize beraberliğe sevinmeyi nasip etmesin" sözlerinin hatırlatıl ması üzerine yanıt; "Beraberliğe sevinen bir takım değiliz."

VOLKAN DEMİREL
28
DİCK ADVOCAAT

Oleksandr Karavayev'in adını unutursa; "Ukraynalı oyuncumuzun hala bir şeylere ihtiyacı var."

DİCK ADVOCAAT
27
FERUDUN TANKUT
"Igor Tudor'un yaptığı ihanet, Galatasaray'ın yaptığı hırsızlıktır"
FERUDUN TANKUT
26
IGOR TUDOR'DAN SABRİ'YE
Florya'daki ilk gününde; "Sen hala oynuyor musun ya?"
IGOR TUDOR'DAN SABRİ'YE
25
OZAN TUFAN
3-3'lük Kayserispor maçı sonrası; "Duran toplarda kötü goller yedik. Onlara çalışmamız lazım. Hocamız daha yeni geldi o ortamlara giremedik."
OZAN TUFAN
24
MAHMUT USLU
"Dick Advocaat, adam. Adam gibi adam. İyi antrenör, kötü antrenörün dışında Fenerbahçe için önemli olan iyi adam olması. Nasıl Aykut Kocaman iyi bir adam, bu da adam. Vitor Pereira'yı biz göndermedik. Adam kaçtı. Türk olsaydı, şu anda vatan hainiydi."
MAHMUT USLU
23
MAHMUT USLU
Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunda Kadıköy'de şampiyonluk kupasını kaldırmasıyla ilgili, "Ben yönetici olsaydım, ölümü alırlardı kupayı alamazlardı. Aziz Yıldırım olsaydı zaten böyle bir şey olmazdı."
MAHMUT USLU
22
MAHMUT USLU
"3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe her sezon şampiyon olacaktı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ilk 8'e girerdik"
MAHMUT USLU
21
DURSUN ÖZBEK

"Beşiktaş'ta oturduğumuz için 'Eşim Beşiktaşlı' dedim. Kendisi çoğu Galatasaraylıdan daha çok Galatasaraylı"

DURSUN ÖZBEK
20
ALİ ÇAMDALI
"Milli Takım'a neden alınmıyorsun?" sorusuna yanıt; "Fatih Terim’in Aykut Kocaman’a karşı bir çekememezliği var. Fatih Terim’in kendi egosunu yenmesi lazım. Yoksa hak eden arkadaşlarımız var."
ALİ ÇAMDALI
19
DİCK ADVOCAAT

"Futbolcular yorgun olamazlar. İnsanlar sabah 7, akşam 7 çalışıyorlar. Yorgun olan onlardır."

DİCK ADVOCAAT
18
ŞENOL GÜNEŞ

Ali Şafak Öztürk'ün "Mete Kalkavan, Beşiktaşlılığıyla bilinen bir hakem" sözüne yanıt "Bu tip yönetici profili eskiden beri var. Demek ki devam ediyor. Türk futboluna ne kadar katkı yapar bilemiyorum. Bir 50 sene sonra ancak bunları konuşması gerekir."

ŞENOL GÜNEŞ