Dört koldan stoper, forvet, 10 numara ve ön libero için transfer arayışındaki Beşiktaş için İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi. Kartal'ın forvet için Dinamo Kiev'de oynayan 30 yaşındaki Mbokani için girişimlere başladığını belirten RAI kanalı, M.United'da forma giyen Adnan Januzaj'ın da listede olduğunu duyurdu. (FOTOMAÇ)
Başkan Aziz Yıldırım, Hasan Ali’nin düğünü öncesi Pereira ile bir toplantı yaptı. İstifa etmemekte direnen Portekizli hoca
ile sert diyalog yaşandı. Pereira düğüne katılmadı... Eğer yollar ayrılırsa Pellegrini gelecek (TAKVİM)
Forvet arayışlarını devam ettiren Beşiktaş, yıldız futbolcuyu kiralamak için Liverpool ile sıkı bir pazarlığa girişti. Kartal, Benteke ile birlikte Eto’o’yu da satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı amaçlıyor. (FANATİK)
Lucas Leiva ile her konuda anlaşan Galatasaray'ın kulübü Liverpool'a verdiği süre bugün doluyor. İngilizler, 2 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olan sarı-kırmızılılara olumlu ya da olumsuz cevap verecek. Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı ön liberoya Liverpool'da kazandığı paranın çok üstünde (2.7 milyon Euro) bir teklif yaptı. Liverpool'un gelecek sene sona erecek sözleşmesini uzatmadığı Leiva da sarı-kırmızılı takımla el sıkıştı. Klopp'un onay vermesi halinde transfer resmiyete dökülecek. (SABAH)
Forvet arayışlarını sürdüren Kartal, 27 yaşındaki yıldızı kiralamak için Manchester City’nin kapısını çaldı... İngiliz ekibinin bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken, Beşiktaş Yönetimi Wilfred Bony transferini noktalamak için Pep Guardiola’nın kararını bekliyor (HABERTÜRK)
Beşiktaş’ın genç yıldızı Oğuzhan’ın birçok Avrupa devinin takibinde olmasına rağmen Siyah-Beyazlılar’la yola devam kararı verdiği ortaya çıktı. 23 yaşındaki futbolcunun bu kararı almasında, Şenol Güneş’in, “Hedeflerimiz için kilit bir oyuncusun” sözlerinin etkili olduğu öğrenildi. (MİLLİYET)
Sarı lacivertli camia Hasan Ali’nin düğününde bir araya gelirken Vitor Pereira “Çok fazla işim var” deyip katılım göstermedi. Yönetime yakın isimler, istifa etmemekte direnen tecrübeli hocanın gitse dahi parasını alacağını konuşuyor. (HÜRRİYET)
G.Saray, Leiva’da pürüz çıkarsa Chedjou’yu isteyen Marsilya’ya Lassana Diarra takasını önerecek (VATAN)
Forvet arayışlarını devam ettiren Beşiktaş, yıldız futbolcuyu kiralamak için Liverpool ile sıkı bir pazarlığa girişti. Kartal, Benteke ile birlikte Eto’o’yu da satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı amaçlıyor. (FANATİK)
Yunanistan'dan sürpriz bir transfer haberi geldi. Sport 24, Olympiakos'tan ayrılmak isteyen Kongolu sol bek Fuka Arthur Masuaku'yu isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe'yi de gösterdi. Elinde bu mevkide Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı gibi iki önemli isim olan Kanarya için bu transfer hiç de mantıklı görünmüyor. (FOTOMAÇ)
Galatasaray’da beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği sarı-kırmızılılarda performansı ile dikkat çeken Jason Denayer, yeniden parçalı formayı giymeye çok yakın. Manchester City’de Pep Guardiola’nın gözüne girmeyi başaramayan Belçikalı futbolcu, yeniden sarı-kırmızılı takımda bir yıl daha kiralık oynayıp, kendisini geliştirmek istiyor. (VATAN)
Transferde hareketli günler geçiren sarı-kırmızılı takım 24 yaşındaki oyuncuyu alarak orta sahasını güçlendirdi. 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Tolga yıllık 1.8 milyon euro kazanacak. Alman ekibine 2.5 milyon euro ödenecek. (FOTOMAÇ)
PSV ile Sevilla’nın ciddi şekilde ilgilendiği Bruma için Hollanda ekibi son olarak 7-8 milyon Euro’luk bir teklifle kapıyı çalmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim kesin olarak Portekizli yıldızı satmayacağını iletti. (FANATİK)
Pereira, yönetimin aldığı kararla şimdilik görevde kaldı. Ancak kesin olan bir şey var ki, Grasshoppers'a da elenilirse Portekiz bileti şimdiden hazır. Bunun nasıl olacağı tam olarak kestirilemiyor. Görevine son verilmesinin zararı en az 4 milyon euro. F.bahçe'nin şu anda bu parayı ödemesi UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle kolay değil. Pereira'nın, olası bir başarısızlıkta daha istifaya zorlanacağı söyleniyor. Ancak tecrübeli çalıştırıcı verdiği mesajlara bakılırsa, bu ihtimal de zor. (FOTOMAÇ)
Fenerbahçe’nin listesindeki 1 numaralı Hakim Ziyech transferinde müjdeli haberi bekleyen yalnızca taraftarlar değil. Faslı yıldız da, Sarı-Lacivertliler’in, Twente ile bir an önce anlaşması için sabırsızlanıyor, yönetim ise pazarlıkları kıran kırana sürdürüyor (FANATİK)
Bursaspor'un kadroya katmak için uğraş verdiği Olcan Adın'a, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Kardemir Karabükspor'da talip oldu. Galatasaray'da satış listesine konulan 31 yaşındaki oyuncu için Karadeniz temsilcisinin, sarı kırmızılılar ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. (FOTOMAÇ)