Van Persie için İstanbul'a gelen menajer Kees Vos'un Beşiktaş'ı da boş geçmediği öğrenildi. Vos'un Ahmet Nur Çebi'ye PSV'de sol kanatta oynatıldığı için mutsuz olan ve ayrılmak isteyen santrfor Jürgen Locadia'yı önerdiği bildirildi. Çebi'nin de başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş'i Locadia konusunda bilgilendirdiği belirtildi. 22 yaşındaki genç golcü geçen sezon 42 maçta 12 gol, 11 asistlik bir performans sergiledi. (FOTOMAÇ)
Bir dönem Trabzonspor forması giyen ve takımın efsane futbolcuları arasında yer alan 'Kara Bela' lakaplı oyuncusu İbrahim Yattara'nın adı 1911 Çerkezköyspor takımıyla anılmaya başlandı. (İHLAS HABER AJANSI)
Cavanda'dan sonra Özer Hurmacı'nın da sarı-kırmızılı kulüple temas kurduğu öğrenildi. Ancak G.Saray'ın Özer'e, "Bonservisin elinde olursa görüşelim" teklifinde bulunduğu belirtildi. Trabzonspor ise geçmişe dönük tüm alacaklarını ödediği Hurmacı'nın böyle bir teklifle gelmesi durumunda izleyeceği yol için bir değerlendirme yapacak. Yönetim, yılda 3 milyon 500 bin lira alan Özer'i elden çıkarmak istiyor. (FOTOMAÇ)
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın da transferinin zor olduğunu belirttiği Christian Benteke için Liverpool tarih verdi. Daha önce 25 yaşındaki Belçikalı'yı bonservisiyle satmayı düşünen İngilizler'in, 26 Ağustos'a kadar satılmazsa kiralık formülünü düşünebileceklerini ilettiği öğrenildi. Golcü transferini acil bitirmek isteyen Beşiktaş'ın ise bu çağrıya olumlu yaklaşmadığı bildirildi. (SABAH)
Lucas Leiva defterini kapatan Galatasaray, orta saha alternatifleri arasında liste başı tuttuğu Lassana Diarra ile yeniden temasa geçti. Aslan, UEFA'ya 10 milyon Euro cezası olan Fransız futbolcuya ''Sorununu çöz, öyle gel'' mesajı yolladı.(FANATİK)
Spor Toto Süper Lig'in transferdeki hızlı ekiplerinden Trabzonspor gözünü Benfica'nın yeni transferine çevirdi. Portekiz'den gelen iddiaya göre Bordo-Mavili ekip, Benfica'dan Oscar Benitez'le ilgileniyor. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Temmuz ayı başında Lanus'ten 3,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica'ya transfer edilmişti. Ancak Portekiz basınına göre bölgesindeki Carrillo, Zivkovic, Pizzi ve Salvio gibi isimlerle girdiği forma savaşında öne geçmesi zor görünüyor (SABAH)
İngiltere’ye giden Ali Yıldırım Pellegrini ile görüşecek. İlk hedef kurt hoca ama şartları ağır. İkinci hedef ise taraftarın sevgilisi Roberto Carlos... Pellegrini ikna edilmezse o gelecek. (TAKVİM)
Hakim Ziyech konusunda gelişme yaşanmazken, Fenerbahçe yönetimi farklı isimlerle temas halinde. Adaylardan birinin de bir dönem Bursaspor forması giyen Josue olduğu kaydedildi. 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi Porto’da olsa da geçtiğimiz sezon Braga’da kiralık olarak forma giymişti. (FANATİK)
Ön libero pozisyonunu güçlendirmek isteyen G.Saray, Leiva’dan somut cevap gelmeyince alternatiflerle temas kurdu. Leicester’da düşünülmeyen Gökhan İnler ilk sırada. (FOTOMAÇ)
Fenerbahçeli yöneticiler dünyaca ünlü Şilili teknik adamla dün ilk kez bir araya geldi. Pereira’nın istifa etmesini bekleyen sarılacivertliler gerçekleşen toplantıda Pellegrini’nin şartları ve maliyetini öğrendi. (MİLLİYET)
Beşiktaş gözünü forvet transferine çevirdi. Fikret Orman Gomez'le görüşmediklerini söylemesine rağmen Alman futbolcunun takıma geri dönme ihtimali hala bulunuyor. Gomez'in eşiyle görüşme yaparak son kararını kısa sürede vereceği öğrenildi. (TAKVİM)
Cumartesi günü dünya evine giren Hasan Ali Kaldırım’ın kısmeti iyice açıldı. 26 yaşındaki oyuncuyla Celtic’in ilgilendiği öğrenildi. (FANATİK)
Beşiktaş, S.Luneng’de oynayan Carlos Gilberto’yu kiralama konusunda büyük mesafe kat etti. Bu hafta somut adımların atılması bekleniyor. (FOTOMAÇ)
Brezilyalı stoper için Shandong Luneng’le yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydeden Kartal’a, bir destek de futbolcudan geldi. Gil, menaceri aracılığıyla Çin ekibinin yönetimine ayrılmak istediğini iletti (FANATİK)
Şampiyonlar Ligi'nde başarı için kadrosunu yeni bir stoperle güçlendirmek isteyen son şampiyon Beşiktaş, Çin Süper Ligi ekiplerinden Shandong Luneng forması giyen Carlos Gilberto'yu kiralamak için bastırıyor. 29 yaşındaki oyuncu için 4 milyon Euro satış opsiyonlu kiralık önerisinde bulunan siyah-beyazlılar bu rakama 1 milyon Euro zam yaptı. Ve 5 milyon satış opsiyonlu olarak kiralık önerisinde bulundu. Çin kulübünden bugün yarın bir cevap gelmesi bekleniyor. (SABAH)
Galatasaray, Claudio Taffarel'in yerine süper bir kaleci antrenörü getiriyor; Frans Hoek... (MİLLİYET)
Geçen sezon Genoa'da kiralık oynayan Blerim Dzemaili'ye ABD yolu göründü. Sarı-kırmızılı oyuncu için MLS ekiplerinden Montreal Impact, Galatasaray'a 1.3 milyon euro'luk resmi teklif yaptı. Galatasaray Kulübü, Dzemaili için 2 milyon euro isterken, İsviçreli oyuncunun transferine de Amerika ekibinin bu rakamı vermesi halinde izin vereceğini belirtti. Öte yandan Eurosport ise Dzemaili'nin, Bologna ile anlaşmak üzere olduğunu ileri sürdü. (FOTOMAÇ)