Hasan Şaş, Galatasaray ile ilgili SporON Youtube kanalında dikkat çeken yorumlarda bulundu.
Hasan Şaş, Galatasaray ile ilgili SporON Youtube kanalında dikkat çeken yorumlarda bulundu.
"Atletico Madrid maçında sağlam hangi oyuncu varsa, ciğerini, böbreğini, dalağını sahaya kim koyacaksa o maçta o kişiler oynayacak. Bu maçın özrü, kabahati, şuyu, buyuyu yok. O maç bu maç. O maç Atletico Madrid maçı."
"O gün itibariyle sahada, tırnak içerisinde söylüyorum, ölmeye yakın kim varsa onları koyun. Başka çareniz yok. Atletico Madrid maçını yenmek için Torreira'nın 1 değil 3, Osimhen'in 1 değil 5, Barış Alper Yılmaz'ın 1 değil 6, Yunus Akgün'ün Sane'nin, Singo'nun, Sanchez'in hepsinin Atletico Madrid oyuncularının çok çok daha üstünde koşması lazım."
"Wilfried Singo'ya yer buldum... Davinson Sanchez'in olduğu yer. Bir kendine gel Sanchez. Sen geçen seneki Sanchez değilsin. Geçen sene ben Sanchez'i gelmiş geçmiş en iyi stoper diye söyledim. Bülent ağabeye haksızlık yaptım. Sanchez öyle bir oynuyordu ki; Türkiye'de herkes bunu diyordu. Şimdi sen yoksun. Onun için Singo ve Sallai oynayacaksa Galatasaray bu sefer Sanchez'den vazgeçmek zorunda kalır."
"Ugarte'nin çok kötü bir oyuncu olduğunu söylemiyorum ama size ekstra bir şey koymaz. Torreira'yı önde kullanmak için bu oyuncuyu top kapmada kullanabilirsiniz. Ama sakın ha ilk tercihiniz Ugarte olmasın. Ugarte sağa koşar, sola koşar, top kapar tamam bunu yapar ama bak Lemina'nın bir altı, Torreira'nın iki altı, bu oyuncuyu öyle düşünün."
"Kiralık tamam gelsin, bir 6 ay görelim, hiçbir şartları imzalamadan. 6 ay gördükten sonra eğer bize faydalı bir oyuncuysa bunu veririz deyin ama sakın ona imza atmayın, 30 milyon Euro'lar çok fazla."