Arama Logo

Valerien Ismael: "Takımıma güveniyorum"

Valerien Ismael, dev mücadele öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi’ye şu sözleri söyledi: “Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Takımda güzel bir hava var ve tüm oyuncularıma güveniyorum. Sahada mücadele eden bir takım olacağının sözünü veriyorum”




Paylaş:

Google News
5
YENİ KARİYERİNDEKİ İLK MAÇI

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma, teknik direktör Valerien Ismael’in yeni kariyerindeki ilk maçı olacak.

YENİ KARİYERİNDEKİ İLK MAÇI
4
ZAFERLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Teknik direktör Önder Karaveli’nin görevinden ayrılmasının ardından Siyah-Beyazlı takımın başına geçen Ismael, ilk maçında Trabzonspor’a karşı 3 puan almaya çalışacak. Önceki gün Vodafone Park’ta taraftara açık olarak yapılan idmanda ilk kez Siyah-Beyazlı futbolseverlerin coşkusuyla tanışan Fransız teknik adam, Kara Kartal’daki macerasına zaferle başlamayı amaçlıyor.

ZAFERLE BAŞLAMAK İSTİYOR
3
"TRABZON MAÇI ÇOK KRİTİK"

Antrenmanın ardından Başkan Ahmet Nur Çebi’yle yemekte buluşan Valerien Ismael’in, "Trabzonspor maçı çok kritik. Bunun da farkındayım. Bu atmosferden çok etkilendim. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız." dediği öğrenildi.

\
2
"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Oyuncularına güvendiğini söyleyen teknik adamın, "Takımda güzel bir hava var ve tüm oyuncularıma güveniyorum. Sahada mücadele eden bir takım olacağının sözünü veriyorum” sözlerini kullandığı bildirildi. (Fanatik/Süleyman Hatırasu)

\
1
BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ
BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ