Sinan Engin, Beyaz TV'de Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi.
"Bu konuşmalardan taraftarlar ne anladılar? Merak ediyorum..."
"100 Milyon Euro'nun hesabını kim ödeyecek? Bu cenazeyi kim kaldıracak?"
"Beşiktaş'ta rulet oynanmış! Herkes kafasına göre takılmış! Eğer lider güçlü olursa, masaya yumruğunu vurursa her kafadan bir ses çıkmaz! Herkes görevini bilirse kimse orasını burasını oynatamaz!"
"Ulan nerdesiniz? Satmışlar kulübü! Verilen paralara bakın!"
"Diyelim Sergen Yalçın geldi. Bu Immobile'yle falan mı devam edecek sanıyorsunuz? Sergen diyecek ki bu Immobile benim tarzıma uymuyor yeni santrfor alın. Immobile 8-10 Milyon Euro maaş alıyor!"
"Bu Friedel'ı kim aldı? Bu Friedel'ı bu kulübe kim soktu? Bütün Beşiktaşlı eski futbolcular kendinizi köprüden atın aşşağı!"
"Bana söylenen "Ocak ayına kadar Beşiktaş Kulübünün 50 Milyon Euro ödemesi var. Sevgili Başkanda mahçup olmamak için hastalığını bahane etti gitti" dediler."
"Beşiktaş'a kimse iyilik yapmamış! Kimse acımamış Beşiktaş'a! Çok üzücü bir durum. "
"Bu yanlış transferlerin, bu cenazelerin sorumlusu kim?"
"Samet Aybaba konuştuktan sonra Sergen Yalçın'ın kafası karıştı!"
"Sergen Yalçın'ı kaos olmadığına ikna ederlerse tekrar Beşiktaş takımının başına geçer."
"Sergen Yalçın'la ben sürekli konuşuyorum. Ben Beşiktaş'a gelmesini isterim. Sergen'i ikna ederlerse gelir. Muhtemelen Hüseyin Yücel, Onur Göçmez, Mete Vardar ve Feyyaz Uçar pazar veya pazartesi görüşecek. Sergen'i bu konuda ikna ederlese gelir!"
"Seni nasıl odaya almıyorlar Feyyaz? Samet abiyle ikiniz hemen o gün bırakmanız lazımdı! Sizi kenara atıyorlar hala orada duruyorsunuz!"