Sabri Sarıoğlu, Fenerbahçe'nin 2-0 geriye düştüğü Beşiktaş deplasmanında 3-2 kazanmayı başardığı karşılaşmayı TRT Spor ekranlarında değerlendirdi. İşte Sabri Sarıoğlu'nun yorumları:
4
"SAKİN KALMASI GEREKİYORDU"
"Maça Beşiktaş çok iyi başladı. Geçen hafta Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'ye yaptığının aynısını Beşiktaş Fenerbahçe'ye karşı yaptı. Ama Orkun alakasız bir yerde 2-0 öndeyken sakin kalması gereken bir anda kırmızı kart gördü."
3
"BEŞİKTAŞ ONU DA BİLMEK ZORUNDA"
"Kırmızı karttan sonra işin boyutu değişti. Beşiktaş ikinci yarıdaki soğuk kanlılığıyla ilk yarıda kırmızı karttan oyuna devam etseydi belki de ilk yarıyı 2-0 öne kapayacaktı. 20 dakikalık süreçte 10 kişi oynayabilirsiniz. Beşiktaş oyuncusu 10 kişi de oynamasını bilmek zorunda."
2
"TEDESCO SINIFTA KALDI"
"Fenerbahçe kazandı, evet ama Tedesco da oyuncu tercihlerinde ve değişikliklerinde sınıfta kaldı. Kazanan hoca her zaman haklıdır deriz ama Nene hala 11'in oyuncusu olmadığını bas bas bağırıyor. Tedesco'nun kafasında otomatik bir şey var. Bir oyuncuyu çıkartırken aynı mevkiden oyuncu sokuyor. Rakibin 10 kişi sana doğru gelemiyor, Levent'i çıkartıp 3'lüye dönebilirdin. Gole ihtiyacın varken Asensio'yu çıkartıyorsun."
1
"BİREYSEL HATA OLMASAYDI.."
"Emirhan'ın bireysel hatası olmasa karşılaşma 2-2 bitecekti. Maç 2-2 bitseydi Tedesco'nun değişiklikleri daha çok konuşulacaktı."