"Beşiktaş'ın fikstürüne bakıyoruz, Galatasaray maçına kadar 9 puan toplayabilir. İç sahada da Galatasaray'a karşı bir üstünlüğü var Beşiktaş'ın. İş bambaşka bir yere dönebilir."
"Matematiksel olarak her şey olabilir bu ligde. Aboubakar maçta yok diyoruz 2 gol, Ghezzal hazır değil diyoruz 1 direk 1 asist, Beşiktaş iyi olduğunda neler göreceğiz acaba?"
"Beşiktaş'ın artık alternatifli bir kadrosu var. Gaziantep'in beyni Maxim var, '112 Necip' var nereye koysa oynuyor, Tayfur var joker gibi, Rosier var daha. Beşiktaş'ta bir kolej takımı havası görüyoruz. Bu hava görüldüğünde Beşiktaş rakiplerine her zaman tehdit yaratmıştır."
"Beşiktaş'ta herkes mutlu, oynayan da oynamayan da. Bunu Şenol Güneş oluşturdu. Trabzonspor maçı Beşiktaş'ın sezonunu belirleyecek. Trabzonspor bu sezon hiçbir yerde yok ama oyuncular böyle maçları dört gözle bekler. Beşiktaş, Trabzon'da da Kadıköy'deki gibi oynarsa bizi çok keyifli bir maç bekliyor."