Arama Logo

Jose Sosa transferinde Acun Ilıcalı detayı

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan ve yeni transferleri birer birer açıklayan Fenerbahçe, Jose Sosa'yı da İstanbul'a getirdi.




Paylaş:

Google News
5
JOSE SOSA İSTANBUL'A BÖYLE GELDİ

Sarı-lacivertliler'in asıl bombası olan Jose Sosa ise çarşamba günü akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul'a geldi. Ibiza'daki tatilini sonlandıran ve Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Sosa'yı taşıyan uçak 21:10 sularında Atatürk Havalimanı'na indi. Uçaktan inip sivil havacılık terminaline geçen Sosa, pasaport kontrollerinin ardından kendisini bekleyen Fenerbahçeli görevliler eşliğinde özel bir araçla havalimanından ayrıldı.

JOSE SOSA İSTANBUL'A BÖYLE GELDİ
4
YANINDA AİLESİ DEĞİL ARKADAŞI

Jose Sosa'nın yanında ailesini getirmemesi dikkat çekerken Arjantinli futbolcu İstanbul'a yakın bir arkadaşıyla geldi.

YANINDA AİLESİ DEĞİL ARKADAŞI
3
ACUN ILICALI'NIN UÇAĞIYLA GELDİ

Hürriyet'in haberine göre; Jose Sosa'yı Ibiza'dan İstanbul'a getiren özel uçakla ilgili de çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Sosa'yı İstanbul'a getiren uçağın Fenerbahçeliliğiyle de bilinen ünlü televizyoncu Acun ılıcalı'ya ait olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'ya ait olan Bombardier Challenger 605 (CL60) model uçak, dün öğle saatlerinde Jose Sosa için İstanbul'dan havalanıp Ibiza'ya gitti. Ibiza'dan Sosa'yı ve arkadaşını alan Acun Ilıcalı'nın uçağı akşam 21:10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi.

ACUN ILICALI'NIN UÇAĞIYLA GELDİ
2
PERŞEMBE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Jose Sosa'nın İstanbul'da yapılacak sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe'ye imza atacağı ve ardından Topuk Yaylasındaki kampa katılması bekleniyor. Fenerbahçe ise Sosa transferini Perşembe akşam saatlerinde açıklayacak.

PERŞEMBE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR
1
2 YIL VE 1.5 MİLYON EURO

Jose Sosa Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Arjantinli futbolcuya taksitler halinde 1,5 milyon Euro imza parası ödenecek. Sosa yıllık 1,5 milyon Euro kazanacak.

2 YIL VE 1.5 MİLYON EURO