"Kulübün ilgisini duyduğumda, buranın benim için en için en iyi opsiyon olduğuna dair hiçbir şüphe duymadım. Bu transferi gerçekleştirmek için çok uğraştık, kolay olmadı. Biraz karmaşık oldu ama dediğim gibi doğru tercihi yaptım."
"Brezilyalı biri olarak Flamengo'da Jesus'un yaptıklarını takip ettim. Portekiz'de ona karşı oynadım. Çok karakterli ve büyük bir antrenör, çalıştırdığı takımlarda bunu gösterdi. Kendisi de buraya gelmemdeki önemli etkenlerden biri. Çünkü eminim onunla çalışmak benim için de önemli olacak."
"Taraftara göstermiş oldukları sevgiden dolayı teşekkür ederim. Sosyal medyada pek aktif değilim ama onların desteğini hissetmemek imkansız. Eminim ki onların futbola olan aşkı ve benim de işime olan tutkumla çok iyi anlaşacağız"