Arama Logo

Gürcan Bilgiç: "Fenerbahçe kazanamazsa tehlikeye girer"




Paylaş:

Google News
5
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR...
Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'deki son durumu Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendirmeye aldı.
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR...
4
"DAHA KÖTÜ DURUMDA"

- Fenerbahçe yönetimi kötü sonuçların ardından hoca arayışında mı?

Eğer araştırma yapmıyorlarsa "ders" almamışlar demektir. Çünkü geçen 11 hafta ve Avrupa Ligi'nde oynanan maçlardaki performans gösterdi ki bu oyun daha iyiye gitmiyor. Yine 11 haftadaki sayılara baktığımız zaman geçen sezonlardan daha kötü durumda.

\
3
"ÖZEL OYUNCULARI YÖNLENDİRMELİ"
Takım ne ofansif ne de defansif olarak daha iyi. Üstelik yeni transferlerle daha alternatifli hale geldiler. Pereira'nın sonuçlardan önce takımın oyununu geliştirip, özel oyuncuları da (İrfan Can-Mesut) sorumluluk almaya yönlendirmesi gerekli. Çünkü daha önünde Galatasaray ve Beşiktaş maçları da var.
\
2
"PAZAR GÜNÜNÜ TEHLİKEYE SOKAR"

Antwerp maçının önemi sizce nedir? Sonucunda neler olabilir?

Bu maçı kazanamazlarsa pazar gününü de tehlikeye sokarlar. Çünkü Kadıköy'deki Kayseri karşılaşmasına 3 maç üst üste kaybetmiş, liderlikten olmuş takımın öfkeli ve sabırsız taraftarı gelecek. Antwerp galibiyeti tribünleri dolduracak Fenerbahçelilerin biraz olsun mutsuzluğunu dindirip, takıma duydukları güveni artırır.

\
1
"PSİKOLOJİK BİR MAÇ OLACAK"
Umarım bunu doğru analiz edip, "Ne o, Avrupa şampiyonu mu olacağız" mantalitesiyle değerlendirmezler. Psikolojik bir maç olacak. Belki de sezonu Fenerbahçe için yeniden başlatacak.
\