Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı milli golcü Burak Yılmaz, Beşiktaş ile anlaştı, iş artık imzaya ve forma giymeye kaldı. Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticileri pazartesi günü bir araya gelecek ve Burak Yılmaz'ın bonservisi konusundaki son pürüzleri görüşecek. Görüşmenin ardından Burak Yılmaz transferinin açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)
Ali Koç'un ara transfer döneminde gerekirse gözlerini karartacaklarını söylemesinin ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime istediği futbolcuların ismini verdiği öğrenildi. Bu iki ismin Kasımpaşa'nın santrforu Diagne ile kanat oyuncusu Trezeguet olduğu öğrenildi. (Takvim)
Artık genç isimlere yönelen Beşiktaş'ta yönetimin listesindeki 1 numaralı isim Sivassporlu Emre Kılınç. Teknik direktör Şenol Güneş'in de kadrosunda görmeyi çok istediği 24 yaşındaki oyuncunun, takımda sürekli problem çıkaran Babel'in yerine düşünüldüğü öğrenildi. (Türkiye)
Geçen yıl 12,5 milyon avroya Alman Kulübü RB Leipzig'e satılan futbolcunun ikinci yarı kiralanması düşünülüyor. Leipzig Kulübü ile iyi ilişkiler içinde olan ve devre arası hazırlık maçında karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar Alman yetkililere Bruma ile ilgili tutumlarını ve kiralanıp kiralanmayacağını sordu. Leipzig yetkilileri kesin bir cevap vermemekle birlikte sarı-kırmızılı yöneticilere açık kapı bıraktı. (Türkiye)
Pepe'nin takımdan ayrılışı sonrası transfer gündemine stoperi de alan Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Nicolas Isimat-Mirin için devreye girdiği belirtildi. Siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi başkanı Umut Güner'in görüştüğü 27 yaşındaki futbolcunun kendisine yapılan teklife prensipte 'Evet' dediği gelen bilgiler arasında. PSV Eindhoven'da kadroya girmekte zorlanması ve kulübede alternatif oyuncu konumuna düşmesi nedeniyle Fransız yıldızın transferinin ekonomik açıdan uygun olduğu öğrenildi. (Sabah)
Hafta başında sürpriz bir şekilde Garry Rodrigues'in menajerinden teklif alan Galatasaraylı yetkililer, Yeşil Burun Adalı futbolcunun, satışı konusunda temsilcisine yetki verdi.Crystal Palace ile birlikte birkaç İngiliz takımının daha kıskacında olan Rodrigues için 10 milyon avrolar konuşuluyor. Galatasaray'ın koyduğu barem ise 15 milyon avro. (Türkiye)
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Tolgay Arslan'ın babası ile temasa geçti. Fanatik bir G.Saraylı olan Erhan Arslan'dan, Tolgay'ın Galatasaray'a gelmesi konusunda yardımcı olmasını istiyor. Tolgay da 2013 yılında verdiği röportajda bunu itiraf etmiş ancak daha sonra Beşiktaş'ı tercih etmişti. (Takvim)
Galatasaray'da ilk olarak gözler forvet takviyesinde... Başta Demba Ba ve Alan Carvalho olmak üzere birçok önemli isimle temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar'dan flaş bir atak geldi. Yönetim, Sevilla'lı Luis Muriel'le masaya oturdu. Teknik direktör Fatih Terim'in Kolombiyalı forveti çok istediği ve ilk tercihi olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi, Sevilla'ya 1.5 yıllık kiralama teklifini de resmen iletti ve yanıtı beklemeye başladı. (Takvim)
Galatasaray’ın transfer radarında daha önce de yer alan 34 yaşındaki stoper Miranda için, kulübü Inter’e yarım sezonluk kiralama teklifi yapılacağı öğrenildi. İtalyan ekibiyle 2020 yılına kadar mukavelesi bulunan Brezilyalı futbolcu, bu sezon istediği süreyi alamıyor. Yedek kulübesine hapsolan ve 7’si lig, 3’ü de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 10 maçta 799 dakika şans bulabilen Miranda’nın, Galatasaray’ın ilgisine olumlu yaklaştığı da gelen haberler arasında. Özellikle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Miranda’yı çok beğendiği ve yeni sezonda yapılacak kadro kurgusuna kadar, tecrübeli stoperi takımında görmek istediği belirtiliyor. (Star)
West Ham United Kulübü ile bir süredir Gary Medel için doğrudan temas halinde olan Beşiktaş Yönetimi dün Şilili oyuncu için İngiliz ekibinin temsilcileriyle İstanbul'da bir araya geldi. West Ham United'ın görüşmede Şilili Teknik Direktör Manuel Pellegri'nin kadrosunda görmek istediği Gary Medel için 7 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği belirlendi. Ancak siyah-beyazlılar bu cazip teklife olumlu yanıt vermedi. (Milliyet)