Arama Logo

Galatasaray planını yaptı: Marcao giderse Abram

Galatasaray yönetimi sezon sonunda 1 yıl sözleşmesi kalacak olan Marcao için planını belirledi. Sarı-Kırmızılılar uzun süredir Avrupa’nın önemli kulüplerinin takibinde olan Brezilyalı stoper için gelecek olan teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.




Paylaş:

Google News
5
TERİM, MARCAO'NUN ALTERNATİFİNİ ARIYOR

Bir yandan yeni sezonun planlamasını da yapan teknik direktör Fatih Terim'in Marcao'nun takımdan ayrılması halinde yapılacak hamleler üzerinde çalıştığı öğrenildi.

TERİM, MARCAO'NUN ALTERNATİFİNİ ARIYOR
4
SCOUT EKİBİ BULDU: LUIS ABRAM

Scout ekibi ve sportif direktör departmanı ile beraber birçok ismi masaya yatıran Terim'in Luis Abram'ın üzerinde yoğunlaştığı belirlendi.

SCOUT EKİBİ BULDU: LUIS ABRAM
3
BÜYÜK BİR AVANTAJ

Arjantin ekibi Velez Sarsfield'da forma giyen Perulu stoper uzun bir süredir scout ekibi tarafından takip ediliyor. 24 yaşındaki Abram'ın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması da büyük bir avantaj olarak görülüyor.

BÜYÜK BİR AVANTAJ
2
SOL AYAKLI BİR STOPER

1.82 boyundaki Luis Abram aynı Marcao gibi sol ayaklı bir stoper ve topu oyuna sokma konusundaki başarısı ile ön plana çıkıyor.

SOL AYAKLI BİR STOPER
1
MARCAO GİDERSE LUIS ABRAM

Galatasaray eğer sezon sonunda Marcao'yu satarsa, Luis Abram için hemen girişimlere başlayacak.

 

MARCAO GİDERSE LUIS ABRAM