Arama Logo

Galatasaray - Kasımpaşa maçından istatistikler




SPORX AI BAKIŞI

Paylaş:

Google News
8
SERİ 22 MAÇA ÇIKTI

Galatasaray, Süper Lig'de sahasındaki yenilmezlik serisini 22 maça çıkardı. Türk Telekom Stadı'nda 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa'ya yenilen sarı-kırmızılı takım, daha sonra çıktığı 22 müsabakada rakiplerine boyun eğmedi.

SERİ 22 MAÇA ÇIKTI
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
7
22'DE 21 GALİBİYET
Galatasaray, evindeki son 22 lig maçının 21'ini kazanırken, birinden beraberlikle ayrıldı.
22'DE 21 GALİBİYET
6
EREN DERDİYOK'UN 3. GOLÜ

Karşılaşmada Galatasaray'ın ilk golünü atan Eren Derdiyok, Süper Lig'de bu sezon 3. kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Eren Derdiyok, ligde MKE Ankaragücü ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarında da birer kez ağları havalandırmıştı.

EREN DERDİYOK'UN 3. GOLÜ
5
RODRİGUES'İN İLK GOLLERİ

Müsabakada iki kez fileleri havalandıran Garry Rodrigues ise ligde bu sezon ilk gollerini Kasımpaşa'ya attı.

RODRİGUES'İN İLK GOLLERİ
4
OZAN KABAK ALKIŞ ALDI

Galatasaray'da Süper Lig'de ilk kez 11'de görev yapan Ozan Kabak, Kasımpaşa maçındaki performansıyla taraftarlardan alkış aldı. Stoperde Serdar Aziz ile birlikte görev alan 18 yaşındaki futbolcu, lacivert-beyazlı takımın birçok atağına başarılı bir şekilde müdahale etti. Özellikle ilk yarının son bölümünde Kasımpaşa'nın Trezeguet ile girdiği pozisyonları başarılı bir şekilde savuşturan genç futbolcuyu, tribünler uzun süre alkışladı.

OZAN KABAK ALKIŞ ALDI
3
ONYEKURU'NUN GOLÜ İPTAL

Galatasaray'ın maçın 90+5. dakikasında Henry Onyekuru ile bulduğu gol, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla iptal edildi. Eren Derdiyok'un pasıyla sol çaprazda topla buluşan Nagatomo, meşin yuvarlağı ceza sahasında uygun durumda bulunan Onyekuru'ya çıkardı. Nijeryalı futbolcu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderirken, VAR'ın uyarısıyla hakem Bülent Yıldırım pozisyonu saha kenarındaki ekrandan izledi. Bülent Yıldırım, görüntüyü izledikten sonra pozisyonun ofsayt olduğunu belirterek golü iptal etti.

ONYEKURU'NUN GOLÜ İPTAL
2
PAŞA'NIN İLK PUAN KAYBI

Kasımpaşa, Süper Lig'de bu sezon ilk puan kaybını Galatasaray karşısında yaşadı. Ligin ilk 4 haftasında sırasıyla Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor ve MKE Ankaragücü ile oynadığı maçları kazanan lacivert-beyazlı takım, Galatasaray'a 4-1 yenilerek hem namağlup unvanını hem de liderliği kaybetti.

1
DIAGNE YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Kasımpaşa'nın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne, ligde bu sezon 5. maçında da gol atmayı başardı. Ligin ilk 4 haftasında 6 kez ağları havalandıran Diagne, Galatasaray maçının 76. dakikasında penaltıdan topu filelere göndererek, gol sayısını 7'ye çıkardı.

DIAGNE YİNE BOŞ GEÇMEDİ