Galatasaray, Oliveira transferinin bitmesinin ardından frene bastı. Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, Umut Bozok’un fiyat artırması, Joao Pedro’nun menajerinin komisyonunu artırması karşısında transferleri durdurdu.
Galatasaray, bayram öncesi transferde dört bir koldan girişimde bulundu ancak maliyetlerin artması karşısında frene bastı.
İtalya’da Milano’yu üs kuran Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, ilk olarak Sergio Oliviera’nın transferini bitirdi. Burada Joao Pedro ve Umut Bozok için de görüşmeler yapan Timur, tarafların daha fazla para koparmak istemesi karşısında geri adım attı.
Kulübün parasını idareli harcamak isteyen sarı-kırmızılı yönetici, bu nedenle taviz vermedi.
Joao Pedro ile 2.2 milyon eurodan 3 yıl, Cagliari ile de 4.2’ye anlaşan Timur, menajerinin 700 bin euro yerine 2.6 milyon euro komisyon istemesi üzerine bu transferi beklemeye aldı.
Yine Umut Bozok transferi için de mesai harcayan Erden Timur, oyuncunun istediği 1.5 milyon euroluk yıllık ücreti 2 milyon euroya çıkarması üzerine bu transferi de şimdilik rafa kaldırdı.