Arama Logo

Galatasaray'da söz sırası Fatih Terim'de: 7446




Paylaş:

Google News
4
FATİH TERİM SÖZ ALIYOR...
31 Mayıs’ta Galatasaray ile mukavelesi sona erecek olan Fatih Terim, seçme hakkına tekrar kavuşacak. Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre; 7446 sicil numaralı Terim, 19 Haziran’da sandık başına gitmeyi planlarken; hocanın, kongre öncesindeki son Divan Kurulu’nda da bir konuşma yapması bekleniyor.
FATİH TERİM SÖZ ALIYOR...
3
SADECE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİLİM
Fatih Terim, oy kullanmaya giderek, camiaya, “Ben sadece bir teknik direktör değilim. Aynı zamanda genel kurul ve Divan üyesiyim” mesajı vermeyi planladığı öğrenildi. Tüzüğe göre Galatasaray’da, profesyonel olarak çalışanlar seçimlerde oy kullanamıyor. Sözleşmesi sona erecek Terim ile birlikte Ümit Davala da sandığa gidip oyunu atabilecek.
SADECE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİLİM
2
ADAYLAR DA KATILACAK
Fatih Terim’in fikirlerini beyan edebilmek için konuşmak istediği yer, Divan Kurulu... Divan, haziran ayının ikinci haftasında toplanacak ve bu buluşmada mevcut başkan adayları da katılıp, görüşlerini ve planlarını sunacak. Tecrübeli teknik adamın burada, üye sıfatıyla bir konuşma yaparak, süreçle ilgili bilgilendirebileceği dile getirildi.
ADAYLAR DA KATILACAK
1
ÜNAL AYSAL'DAN ALMIŞTI
Galatasaray’da 7446 sicil numaralı Fatih Terim, Divan beratını o dönemin başkanı Ünal Aysal’ın elinden almıştı.
ÜNAL AYSAL'DAN ALMIŞTI