Barcelona'nın eski oyuncusu Cesc Fabregas, Lionel Messi'nin Paris Saint Germain taraftarları tarafından ıslıklanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
İspanyol basınından Marca'ya konuşan Fabregas, "Leo ile ilgili çok fazla söylenecek bir şey yok. Benim gördüğüm ve birlikte oynadığım en iyi futbolcu. Onun bize izlettikleri her zaman göremeyeceğimiz şeylerdi." ifadelerini kullandı.
Lionel Messi'nin PSG tribünleri tarafından protesto edilmesini yorumlayan İspanyol oyuncu, "PSG tribünlerinin o anki kafa yapısını anlayabiliyorum. Oyuncuların huzurunu kaçırmak ve gergin bir ortam yaratmak istiyorlar. Daha önce Camp Nou'da ben de benzer protestolara maruz kalmıştım." dedi.
Taraftarların genel yapısını eleştiren Fabregas, "Sizin adınızı bağırdıklarında veya sizi alkışladıklarında gerçekten müthiş hissediyorsunuz. Ancak geçen maçta Neymar'a yapıldığı gibi top ayağına geldiğinde ıslıklamak, top kaybı yaptığında homurdanmak gerçekten çirkin durumlar." ifadelerini kullandı.
PSG taraftarlarının eleştirisinin altında oyuncuların çok fazla para kazanması olduğunu düşünen tecrübeli oyuncu, "Paris taraftarları oyuncuların çok fazla para kazanmasına rağmen bunun hakkını vermediğini ve Real Madrid'e bu yüzden elendiklerini savunuyor. Bu doğru olabilir ancak oyuncular kazanmak istemedi mi? Önemli olan soru bu." dedi.