Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, TFF ve MHK ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
"Ali Koç'u başından sonuna kadar dinledim. Güzel şeyler söyledi. Bir iki yerde hata yaptı. Hatayı Galatasaraylı yönetici de yaptı, Ali Koç da yaptı. Pozisyonlara girdiler! O her takım için değişebilir. Önemli olan büyük resim.
Ben Ali Koç'un söylediği 3 ismi çok kez anlattım. Serdar Tatlı bu hakemlere telefon açıyor. 'Koraycım, akşamki maçta ne oldu?' falan diye soruyor. Serdar Tatlı sonra gidip bu VAR kayıtlarını dinliyor. 3'ünden de aldığı bilgiler yalan. Bununla ilgili de rapor alıp, ayrılırken koyuyor. Bunu ben Serdar Tatlı'dan duymadım. Hayatımda hiç karşılaşmadım.
Serdar Tatlı bu raporu başkana vereceğim diyor. Sonra yanında oturan diyor ki 'Siz bunu bana verin ben başkana veririm!' Serdar Tatlı'da yanındaki adam başkanın haberi olduğunu söyleyince bırakıp gidiyor. Zurnanın son deliği yapıyorlar Serdar Tatlı'ya. Bu kesinlikle doğru. Tatlı da bu olaydan sonra bırakıp gidiyor. O gittikten sonra bu hakemler devam ediyor işlerine. Federasyondan ses yok!
Ali Koç'un söylediği Özkalfa! Uilenberg dişçi olan bu adamın yanına gidiyor, bedava! Leş, leş! Bedava yapıyor. Bizim de arkadaşımız var ama çatır çatır paramızı veriyoruz.
TFF Başkanı çağırdı, gittim. Dedim başkan, size giden komite bir şey bıraktı dedim. Öyle bir evrak bende yok dedi. Ben o evrakın bir benzeri bende var dedim. Size vereyim mi dedim... O defteri kaybedemezsiniz. O deftere imza atılıyor. O defteri kaybedemezler. Bana evrak gelmedi diyemezsin. Diş hekimi değilim ama adamın dişini çekerim. Hem de narkozsuz çekerim! Bu evrak bende var dedim, kaldılar öyle bir şey diyemediler.
Bir avuç hakem Türkiye'deki futbol dünyasıyla dalga geçiyor. Kafa yapıyorlar, top gibi oynuyorlar. Yöneticiler de biraz acemi olduğu için pingpong topu gibi oynuyor bu hakemler. Ben bu kadar konuşuyorum, benim bir şeyim varsa çıkın konuşun! Hak edeni getirmiyorlar. İyi çocukların hepsi aşağıda eziliyor. Çünkü raporu değişiyorlar. Lale Orta mesela, bu adama sahip çıkalım, raporu değiştir diyor Erol Ersoy'a. O da ben değiştirmem diyor raporu! Sonra UEFA listesinden atıldı Erol Ersoy.
Bahattin Duran ne yapmıştı? Zorbay Küçük'e 1 saat küfür ettirdi. Yazık çocuğa! Dün birine dedim ki 'bu nerede çalışıyor!' Çıktığı programda Bahattin Duran, 'ben kötü bir şey demedim' dedi. Bahattin Duran, sana maç verildiğinde komiteye ne dedin. 'Ben Cüneyt Ağabey'imden başka kimseye yan çıkmam' dedin mi demedin mi? MHK'ye niye yazmadın o zaman bunu! Şimdi de çocuktan intikam alıyorsun! Utanmıyor musun!
Bu Bahattin Duran, bugün Ali Koç söyledi ya, Halil Umut Meler'in Fenerbahçe-Galatasaray maçının VAR kayıtlarını isteyen adam. Orada kavga eden adam. Bizim Erol Yaşar'ın oğlu doğru söylüyor. 'İstedi, kavga ettik' diyor. Onları alan adam şu anda ne yapıyor biliyor musun? Yardımcı hakemlere eğitim veriyor. O isim Tarık Ongun... Bu Kadir Yılmaz ile bunun arasında acaba bir şey mi geçti? Ey TFF, bu adam görevli, yaptıkları işler ortada.