Sabah yazarı Gürcan Bilgiç, sarı-lacivertlilerin yeni sezon transfer politikasını değerlendirdi.
Aykut Kocaman'ın ne yapacağı, milli takıma Konyaspor'dan neden oyuncu alınmadığına verdiği cevapta gizli; "Biz takım oyunu oynadığımız ve bireysel performanslara dayanmadığımız için olabilir…" Yani; Fenerbahçe'ye gelme nedeni de bu aslında.
Kulübünün transfer yapacak parası kalmadığı için sistem oluşturmaya çalışacak. Kiralık oyuncular gidiyor, yenileri geliyor. Gündemdeki isimlere baktığınız zaman, hemen hepsinin öne oynayan, pas kalitesi olan, oyunu zenginleştirecek, takımın performansını yükseltecek oyuncular olduğunu görüyoruz.
Nokta transfer yapılıyor ve hemen hepsi acil ihtiyaç. Tıpkı Aykut Kocaman gibi. 20 yıl sonra Aziz Yıldırım ilk kez bir planın parçası olmayı seçti.
Kocaman'ın kırmızı çizgilerine uymama ihtimali olan futbolcu sadece Emenike. Ancak bu ikilinin geçmişte birbirleriyle yaşadıkları özel bir dönem var. Aykut Hoca bu nedenle bir deneme dönemi isteyebilir.
Gelelim en önemli endişeye; F.Bahçe nasıl oynayacak? Kocaman'ın planları kazanmak üzerinedir. Oynayacağı oyunu da rakibine göre seçer. Eğer transferde öncelik ön tarafa verilmişse, kendi sahasında 19 puan kaybetmeyecek bir takım sahada olacaktır.
Konyaspor, "F.Bahçe'ye gitmek için izin istedi", Kocaman, "Bir aksilik olmazsa F.Bahçe'deyim" dedi. Şimdi gözler resmi açıklamada.
Monaco ile 1 yıllık sözleşmesi var ve ayrılmak istiyor. İmzaya çok yakın.
Aykut Kocaman'ın son kararı bekleniyor. Maliyet nedeniyle hocanın çekincesi var.
4 yıllık sözleşmeye imza atacak. Kendisine Bağdat Caddesi'nde ev dahi aldı.
Instagram'ın hikaye kısmında paylaştığı sarı kuş imojisi, F.Bahçe'nin kanaryasına atıf olarak algılandı.