Arama Logo

Mustafa Çulcu'dan Atilla Karaoğlan yorumu




SPORX AI BAKIŞI
Açık

Paylaş:

Google News
6
ATİLLA KARAOĞLAN YORUMU

Süper Lig'deki Galatasaray - Fenerbahçe derbisini hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Mustafa Çulcu, hakem Karaoğlan ile ilgili Sabah'ta değerlendirmelerde bulundu.

ATİLLA KARAOĞLAN YORUMU
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
5
"DERBİ İÇİN BANKOYDU"

"Atilla Karaoğlan, sürpriz değil bankoydu. Kariyeri bu maçı yönetmeye uygun, deneyimi var."

\
4
"MAÇI İYİ YÖNETECEKTİR"

"Daha az eleştiri alarak ve yıpranmadan bu maça geldi. Bu derbiler hep zor geçer. Dünyanın ilgi duyduğu derbiyi yönetmek Karaoğlan için onurdur. Maçı iyi yöneteceğini düşünüyorum."

\
3
"TÜM HAKEMLERİN REFERANSI OLUR"

"Avrupa'da da maç yönetti, onun da morali olur. Son haftalardaki kaoslardan sonra hakemlerin silkelenip çıkış ışığı olarak göreceği bir hafta olacak. Atilla Karaoğlan'ın yönetimi, sadece kendi başarısı değil tüm hakemlerin nereye geldiği ve nereye gideceğinin referansı olur."

\
2
"KARAR ANLARINDA OLMALI"

"Sorumluluk altında maç yönetecek. Hakemi değil maçı konuşalım. Saha- VAR uygulamalarında futbolun olması gerekeni olsun. Karar anlarında sahneye çıkıp sonrasında kaybolmalı."

\
1
"KURALLARI UYGULAYIP KENARA ÇEKİLMELİ"

"Olması gereken yerde evrensel kuralların gereğini yapıp ardından kenara çekilmeli. Hakemlerin üstündeki baskının kalktığını düşünüyorum. Giden MHK başkanı, hakemler üzerinde baskıydı. Bu durum geçici değil kalıcı olmalı."

\