Arama Logo

Milan'da Icardi düşüncesi!




Paylaş:

Google News
6
ANTALYA'DA YİNE ATTI

Hafta içinde veda gibi bir paylaşım yaparak sözleşme iddialarına tepki gösteren Mauro Icardi, Antalyaspor sınavında yine golünü attı.

ANTALYA'DA YİNE ATTI
5
İKİ MAÇ SONRA ATTI

İkinci yarıda Yunus Akgün'ün yerine oyuna girerek ağları sarsan Tangocu, 2 maç sonra fileleri havalandırdı. Galatasaray'da bu sezon 8. kez ağları havalandırarak krallıkta iddiasını ortaya koyan Arjantinli, sarı-kırmızılılarda 69. golünü kaydetti.

İKİ MAÇ SONRA ATTI
4
TARİHE GEÇEBİLİR

Galatasaray tarihinde en çok gol atan yabancı oyuncu olan Gheorghe Hagi'nin 72 golü bulunuyor. Icardi, 4 gol daha atarsa rekoru eline geçirecek.

TARİHE GEÇEBİLİR
3
MILAN DEVREDE

Bu arada sezon sonunda sözleşmesi bitecek Icardi'ye Milan talip olmuştu. 32 yaşındaki oyuncu, Manchester United'dan Zirkzee ve Parma'dan Mateo Pellegrino ile İtalyan devinin santrfor adaylarından biri.

MILAN DEVREDE
2
MAAŞI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Icardi, Milan'da taraftarın bir kısmını heyecanlandırsa da kulüpte hoş karşılanmadı.

MAAŞI DÜŞÜNDÜRÜYOR
1
YILLIK 10 MİLYON EURO

Maaşının yüksek olması İtalyan ekibini düşündürüyor. Arjantinli yıldız, Galatasaray'da yıllık 10 milyon Euro kazanıyor. [Sabah]

YILLIK 10 MİLYON EURO