Arama Logo

Yazarlardan Trabzonspor yorumları!




Paylaş:

Google News
7
YAZARLARDAN DEĞERLENDİRMELER

Spor yazarları, Trabzonspor'un sahasında Çaykur Rizespor'a kaybettiği mücadeleyi değerlendirdi. Yazıların tamamına paragraf sonunda adı verilen gazeteden ulaşabilirsiniz.

YAZARLARDAN DEĞERLENDİRMELER
6
"REKABET YARATMASI GEREKİYOR"

UĞUR MELEKE: "Trabzonspor içinse yavaş yavaş düzensizliğin düzen haline geldiğini gözlemliyorum. Antalya’yı yenerken de iyi oynamamışlardı, Galatasaray önünde de dağınıklardı. Ama Bjelica ilk iki maçta işler iyi gitmişçesine yine sağ bekte Larsen’le, merkezde Bardhi, sağda Teklic’le başladı oyuna. Yunan on numara Fountas oyuna girene kadar Trabzon’un tek hücum şansı Bakasetas’ın ekstralarıydı. Ki Trabzon’un bu 4-1-4-1’i de Bakasetas’ı zincirliyor. Topla çok fazla geride buluşuyor ve etkinliği çok azalıyor. Rize’nin 2000’li orta sahası Mithat Pala merkeze hükmederken, Trabzon’da Kerem Şen kadroda yok, Göktan beş dakika ancak alabildi. Bjelica’nın bu takımı canlandırmak için rekabet yaratması şart ve bu ortamı da belki genç oyunculara fırsat vererek üretebilirsiniz." (Hürriyet)

\
5
"HAYRA ALAMET DEĞİL"

CEMAL ERSEN: "Ne garip değil mi? Evinde kaybetmemeyi düşünen "sıradan" bir takım olmak. Oysa Trabzonspor formasının bir ağırlığı var. Ve onu giyen hangi oyuncu grubu olursa olsun hakkını vermek zorunda. Net söylüyorum; bu gidiş hayra alamet değil. Testi kırılmadan çok yol gösteren olurmuş ama, o testi çoktan su sızdırmaya başlamış bile. Gelelim Rizespor’a. Mütevazı kadrosu ve haddini bilen görüntüsüyle üç puanı hak ettiler. Şunun da altını çizeyim, kaleci Uğurcan olası bir felaketi önlemese, dün gece Trabzon kentinde kimsenin gözüne uyku girmeyebilirdi." (Milliyet)

\
4
"ORTA SAHA GEREKİYOR"

İSKENDER GÜNEN: "Bu takımın orta alanda 2 yönlü oynayabilecek bir oyuncuya gereksinimi var. Her şey Bakasetas'tan beklendiği için pozisyon üretmede sorunlarla karşılaşmanız doğal. Yapılan oyuncu değişikliklerinden sonra ise ortaya konan oyun, bir takım olgusu içerisinde kesinlikle değil. Herkes kendine göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Sorun sadece kadroya katacağınız transferler değil önemli olan elinizdeki kadroya göre bir sistemi oluşturmak ve takım olgusu içerisinde sahada yer almak gerisi lafügüzaf." (Sabah)

\
3
"UZUN ZAMANDIR İZLEMEDİK"

AKSAL YAVUZ: "Uzun zamandır bu kadar kötü, ne yaptığını bilmeyen oyuncu grubunu bir arada izlememiştik. Çaykur Rizesporlu oyuncuların hakkını teslim edelim, çatır çatır oynayıp Trabzonsporlu oyunculara futbol nasıl oynanır, nasıl mücadele edilir, nasıl defans yapılır ve nasıl hücuma çıkılır dersi verdiler. Karşılarında böyle bir Trabzonspor’u bulacaklarını rüyada görse inanmazlardı. Bir topları direkte patlamasaydı, ilk yarı çok daha farklı olabilirdi." (Milliyet)

\
2
"KALİTELİ TRANSFER LAZIM"

REHA KAPSAL: "Trabzonspor'un yapılanlar gibi değil daha kaliteli transferlere ihtiyacı var ama Bjelica'nın geçen yıldan bu seneye kadar takıma elinin değmemesi daha büyük bir sorun olarak gözüküyor." (Fotomaç)

\
1
"TRABZONSPOR OYUNCUSU DEĞİL"

İLKER YAĞCIOĞLU: "Hocayı göndermekle iş bitmiyor ve sıkıntı çok büyük. Alınan oyuncular Trabzonspor'un oyuncusu gibi durmuyor. Bu oyuncuların sözleşmeleri var ve takımda devam edecek gibi duruyorlar."

\