Arama Logo

Seyircisiz maçlara parayla "karton taraftar"




Paylaş:

Google News
4
MÖNCHENGLADBACH PROJESİ
Koronavirüs nedeniyle birçok ligde belirsizlik sürerken, 9 Mayıs'ta başlamayı planlayan Bundesliga'da, maçların seyircisiz oynanacak olmasının ardından Mönchengladbach ekonomik ve psikolojik olarak etkisi olacak önemli bir harekete imza attı.
MÖNCHENGLADBACH PROJESİ
3
TRİBÜNDE KARTON PORTRELER
Alman kulübü, kombine sahibi olan taraftarları öncelikli olmak üzere taraftarlarına üstesi karşılığında "kartondan yapılmış portrelerini tribüne yerleştirme seçeneği" sundu.
TRİBÜNDE KARTON PORTRELER
2
8 BİN TALEP GELDİ
Mönchengladbach, bir mail üzerinden fotoğraflarını topladığı taraftarlarının karton portrelerini tribüne yerleştirmeye başlarken, şu ana kadar 8 bin talep geldiği açıklandı.
8 BİN TALEP GELDİ
1
5 EUROYA KARTON
Bir taraftar, toplam 5 euro karşılığında karton portresini yaptırabiliyor. Bu bedelin de Mönchengladbach'ın sosyal sorumluluk projesine aktarıldığı kaydedildi.
5 EUROYA KARTON