Trendyol Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında Galatasaray, İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederken Mauro Icardi ile Kerem Aktürkoğlu'nun penaltısı dünya basınında ses getirdi.
Cruyff penaltısını kaçırdılar, affedilmez hata!
İcardi, Luis Suarez ile Lionel Messi’nin attığı penaltıyı yapmaya çalıştı. Sonuç felaketti.
Bunu kaçıramazsın! İcardi. Kaleci kendini zaten öbür tarafa yatmışken penaltıyı kaçırdı.
İcardi, Arsenalli yıldızların epik penaltı başarısızlığını 18 yıl sonra tekrarlıyor.
Topu dışarı atan İcardi 5 dakika sonra golü atıp, kendini affettirdi.
Penaltı hilesi işe yaramadı. Tüm internet Arjantinli oyuncuya gülüyor.
Icardi, Galatasaray adına inanılmaz bir penaltı kaçırdı
Mauro Icardi penaltıda lüks yapmak istedi ve Türkiye'de yılın en inanılmaz golünü kaçırdı.
Icardi'nin saçma hatası: Galatasaray'da iki kişilik penaltının sonu kötü oldu. 11 metrelik plan felaketle sonuçlandı.
Galatasaray penaltı kazandı ve Kerem Aktürkoğlu topun arkasına geçti. Gelen Icardi'ye topu ustaca bıraktı ancak Icardi anlaşılmaz bir şekilde topu auta gönderdi.
Johan Cruyff ve Jesper Olsen'in Ajax'taki tarihi penaltısındaki aynı numarayı Galatasaray'da tekrarlayabileceklerini düşündüler. Sosyal medyada alay konusu oldular.
Mauro Icardi topu kalecinin sağından direğin yanından auta vurduğunda, az önce kaçırdığı şeye inanamayarak 'yer yarılsa da içine girsem' dercesine ellerini başına götürdü.