Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takıma transferinden bu yana kendisiyle birlikte yaşayan kızlarının velayet davasıyla ilgili çarşamba günü Çağlayan Adliyesi'nde duruşmaya katıldı.
Arjantin basınında yer alan haberde, 32 yaşındaki futbolcunun kızları Francesca (10) ve Isabella'nın (8) Türkiye'de kendisiyle birlikte yaşaması için duruşmaya katıldığı ve Icardi'ye adli bir psikoloğun eşlik ettiği belirtildi.
Davaya yakın kaynaklara göre, Mauro Icardi'nin, duruşmada eski eşi Wanda Nara'nın çocuklarına sağlıklı bir yaşam sunamayacağını savunduğu belirtildi.
Icardi ile boşanmasının ardından golcü futbolcuya Arjantin'de nafaka davası açan Wanda Nara'nın, çocuklarından uzun süreli ayrı kalmayı kesinlikle kabul etmediği yazıldı.
Çarşamba günü gerçekleşen duruşmada, salonda konuşulan konuların tüm ayrıntılarının belli olmadığı ancak psikolojik değerlendirmenin nihai karar için belirleyici olacağı ifade edildi.
Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın boşanmalarının ardından iki ismin de karşılıklı talepleriyle davanın tırmandığı ve nafaka talepleri, ebeveynlik yükümlülüklerini yerine getirememe gibi suçlamalara kadar birçok konunun gündeme geldiği hatırlatıldı.
Arjantin basınındaki haberde, mahkemenin kararının birkaç hafta içinde Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın kızlarının geleceğini yeniden belirleyebileceği ve Arjantin mahkemesinin de süreci yakından takip ettiği belirtildi.
Öte yandan Mauro Icardi - Wanda Nara krizinin ortasında başlayan Icardi - China Suarez ilişkisinin de devam ettiği ve Suarez'in, duruşmada Icardi'yi yalnız bırakmadığı aktarıldı.