Arama Logo

Galatasaray, Henry Onyekuru'ya veda ediyor!

Galatasaray ile Nijeryalı futbolcunun yolları üçüncü kez ayrıldı, oyuncunun bonservisi alınmayacak.




Paylaş:

Google News
7
ONYEKURU MACERASI KISA SÜRDÜ

Galatasaray’ın ara transfer döneminde 3. kez kiraladığı Henry Onyekuru’nun takımdaki macerası yine kısa sürdü...

ONYEKURU MACERASI KISA SÜRDÜ
6
OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Yönetim, Monaco’dan kiralanan Nijeryalı futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Böylelikle Onyekuru ile Galatasaray’ın yolları 3. kez ayrıldı.

OPSİYONU KULLANILMAYACAK
5
4.35 MİLYON EURO 'AĞIR' GELDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sarı kırmızılılar, 11 Haziran’a kadar 4 milyon 350 bin Euro ödemesi durumunda bonservisi satın alacaktı. Ancak UEFA’nın Finansal Fair Play kriterleri kapsamında ‘sattığın kadar alacaksın’ sınırlamasına uymak zorunda olan yönetim, Onyekuru için böyle bir yükün altına girmeyi mantıklı bulmadı.

4.35 MİLYON EURO 'AĞIR' GELDİ
4
SON HAFTALARDAKİ PERFORMANSIYLA...

Yönetimin bu kararında Henry Onyekuru’nun özellikle Süper Lig şampiyonluğunun kaçmasına sebep olan final haftalarındaki performansı önemli rol oynadı.

SON HAFTALARDAKİ PERFORMANSIYLA...
3
14 MAÇTA 5 GOL 4 ASİST

24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın ikinci devrede oynadığı 20 lig maçının sadece 9’unda ilk 11’de yer bulurken, forma giydiği 14 karşılaşmada 5 gol, 4 asistlik katkı yapabildi. Onyekuru, sakatlığı nedeniyle sezonun son 7 maçının 5’inde oynadı.

14 MAÇTA 5 GOL 4 ASİST
2
ROTA KAAN VE KENAN

Onyekuru defterini kapatan Galatasaray, her konuda anlaşmaya vardığı Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’dan sonra rotayı Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’a çevirdi.

ROTA KAAN VE KENAN
1
KAAN KİRALIK, KENAN UZUN VADELİ

Sassuolo’da yedek kalan Kaan’ı kiralamaya çalışan sarı kırmızılılar, Fortuna Düsseldorf’la yollarını ayıran Kenan’la da uzun vadeli sözleşme imzalamayı planlıyor.

KAAN KİRALIK, KENAN UZUN VADELİ