Galatasaray, geride kalan sezonun ikinci yarısında Bayern Münih'ten kiraladığı Sacha Boey için adım atmayı düşünmüyor.
Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki Fransız sağ beki 15 milyon euro opsiyon ile kiralamıştı. Sacha Boey'u kadrosunda tutmak istese de bu bedeli fazla bulan Galatasaray, 15 milyon euro'luk opsiyonu kullanmadı ve Sacha Boey, bonservisinin bulunduğu Bayern Münih'e geri döndü.
Bayern Münih, 25 yaşındaki futbolcusunu kesinlikle takımda tutmak istemiyor ve gelecek teklifleri değerlendirmeyi planlıyor.
Boey'un 15 milyon euro'luk opsiyonunu kullanmayan Galatasaray, Bayern Münih'in Fransız futbolcu ile ilgili düşüncesini avantaja çevirmek ve oyuncuyu daha düşük bir bedelle kadrosuna katmak istiyordu ancak bu düşüncesinden geri adım attı.
Galatasaray, TFF'nin yeni yabancı kuralının ardından Sacha Boey ile ilgili bu düşüncesinde frene bastı.
Wilfried Singo'nun sık sık sakatlığı nedeniyle sağ bekte Roland Sallai'ye forma veren Galatasaray, Boey ile bu bölgede alternatif oluşturmak istiyordu ancak yabancı kuralı nedeniyle bu düşünce rafa kalktı.
Yabancı kuralının değişmesi durumunda, Boey'un Galatasaray'a transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.
Galatasaray'a geri döndükten sonra geçen sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızılılarda 17 maçta süre bulan Sacha Boey, 2 kez ağları havalandırdı.