Beşiktaş'ta performansı ile göz dolduran tecrübeli golcü Cenk Tosun'un geleceği konusunda yeni bir gelişme yaşandı. (Sabah)
Yaz transfer döneminde Everton ile sözleşmesi sona erdikten sonra Beşiktaş'a dönerek 3. dönemine başlayan Cenk Tosun'un yuvasındaki serüveni devam edecek. Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle adeta yeniden doğan Tosun Paşa, formayı kaptı ve kalitesini gösterdi.
31 yaşındaki oyuncu, sezon başında 1+1 yıllık kontrata imza atmış, karşılığında da 700 bin euro maaşı kabul etmişti. Kontratındaki opsiyon, 25 maça çıkması halinde devreye girecekti ancak yönetim, kalan 10 maçı beklemeyecek.
Kısa süre içinde Cenk ile bir araya gelecek olan siyah-beyazlılar, sözleşmedeki opsiyonu devreye alarak +1 yıl daha ekleyecek. Ayrıca Cenk'in ücretine zam yapılması planlanıyor.