Beşiktaş'ta gündeme yeni ama tanıdık bir isim geldi.
Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Yeni sezon için 6-8 numara bölgesine de takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar iki sezon önce takımda kiralık olarak forma giyen Elneny'nin peşine düştü.
Josef de Souza'nın yanına nokta transfer yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Fernando Lucas Martins'in kulübüyle bonservis problemini halledememesi üzerine eski yıldızına yöneldi.
Arsenal'le bir yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu gelecek sezon kadroda tutulmak istenmiyor. İngiliz ekibinin, tecrübeli futbolcunun 2,5 milyon avro olan yıllık ücretini ödemek istememesi üzerine devreye Beşiktaş girdi.
Siyah beyazlı yönetim bu rakamın yüzde 60'ını (1,5 milyon avro) karşılayıp Sergen Yalçın'ın çok istediği oyuncuyu kiralama bedeli ödemeden bitirmek istiyor.
2019/20 sezonunu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Muhammed Elneny, siyah beyazlı formayla 36 resmi maça çıkıp 1 gol atıp 4 asist yapmıştı.