Arama Logo

Avni Yıldırım, Cancelo Alvarez'e kaybetti




Paylaş:

Google News
47
DÖRDÜNCÜ RAUNDA ÇIKAMADI

Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet unvan maçında Türk boksör Avni Yıldırım, "Canelo" lakaplı Meksikalı Saul Alvarez'e yenildi.

DÖRDÜNCÜ RAUNDA ÇIKAMADI
46
DOKTOR KARARIYLA...
ABD'nin Miami kentindeki Hard Rock Stadı'nda düzenlenen organizasyonda ringe çıkan boksörlerin müsabakası, 3 raunt sürdü. 29 yaşındaki Avni Yıldırım doktor kararıyla 4. raunda çıkamadı ve mağlup oldu. Böylelikle Alvarez, WBA ve WBC süper orta sıklet kemerlerini korudu.
DOKTOR KARARIYLA...
45
YOĞUN İLGİ VARDI

Yaklaşık 80 bin kişi kapasiteli Miami Hard Rock Stadı'na yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını önlemleri kapsamında sadece 18 bin kişi alındı. Boks gecesinin yoğun ilgi gösterilen biletleri 8 bin dolara kadar alıcı buldu.

YOĞUN İLGİ VARDI
44
KAZANDIKLARI RAKAM

Avni Yıldırım, organizasyondan 1 milyon doların üzerinde kazanç elde etti. Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Canelo ise 35 milyon dolar elde etti.

KAZANDIKLARI RAKAM
43
42
41
40
39
38
37
36
35
34
33
32
31
30