Milli araya Kocaelispor mağlubiyeti ile giren ve ligdeki ilk yenilgisini alan Galatasaray'da transfer planları da netleşiyor.
Sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminde öncelikli olarak bir stoper takviyesi yapmayı planlıyor.
Stoperde Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'ya şans veren teknik direktör Okan Buruk, bu iki ismin üzerine ekstra yük bindiğini düşünüyor.
Stoperde Wilfried Singo (Orijinal bölgesi sağ bek) ve Mario Lemina (Orijinal bölgesi orta saha) gibi alternatif isimleri de bulunan Okan Buruk, devre arasında yapılacak transferle birlikte bu bölgedeki rotasyon ve kaliteyi de artırmayı amaçlıyor.
Okan Buruk, özellikle sol stoperde Abdülkerim Bardakcı ile rekabete girebilecek ve solda oynayabilecek bir oyuncu istiyor.
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'de alacağı sonuçlar ve üst tura çıkıp çıkamaması da transferde belirleyici faktörlerden biri olacak. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'ndeki sonuçlara göre stoper takviyesi konusunda net kararını verecek.
Stoper takviyesi planlayan Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri Milan'dan Strahinja Pavlovic olmuştu.
Milan'da bu sezon 13 maça çıkan 24 yaşındaki Pavlovic, 2 gol attı ve 1 asist yaptı.
Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen Pavlovic'in, Milan ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Galatasaray'da yaz transfer döneminde de stoper transferi gündeme gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Okan Buruk, ara transfer döneminde ise stopere kesinlikle takviye yapılmasını istiyor.