Arama Logo

Rıdvan Dilmen'in Ankaragücü - Fenerbahçe yorumları




Paylaş:

Google News
6
DİLMEN'İN SÖZLERİ...
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı Ankaragücü karşılaşmasını yorumladı. İşte o sözler...
DİLMEN'İN SÖZLERİ...
5
RAKİP ANALİZİ OLMADI
Ersun Yanal'ın rakip analizini yapma şansı olmadı, 10 kişi kalan Malatya'ya karşı izledi Ankaragücü'nü, ilk yarı ile alakası olmayan bir Ankaragücü.
RAKİP ANALİZİ OLMADI
4
OLAĞANÜSTÜ RİSKLE OYNADI
Fenerbahçe bugünkü maçı, ligin son maçı gibi, sadece kazanmak zorunda değil de, 5-0 kazanmak zorunda gibi, olağanüstü riskle oynadı.
OLAĞANÜSTÜ RİSKLE OYNADI
3
HASAN ALİ DIRAR'DAN İYİ
Hasan Ali'nin saçını gösterseler, 'Ooooo' diyorlar, Roberto Carlos geliyor sanıyorlar. Hasan Ali'nin 45+ kadar gücü vardır, o gücü olmasa bile Dirar'ın şu halinden iyi oynar, Dirar da sağ önde Tolga'dan iyi oynar.
HASAN ALİ DIRAR'DAN İYİ
2
VURMAYA BAŞLADILAR
Her hafta 30'dan vurmaya başladılar, Gustavo 1 tane, Ozan 4 tane vuruyor. Böyle gol atınca oyuncu, eyvah der antrenör. Fenerbahçe'nin aceleci, telaşlı oyununundan vazgeçip, gerçek bek ve ön oyuncusuyla oynaması gerek.
VURMAYA BAŞLADILAR
1
ALTAY'IN KESİN HATASI VAR
Golde Altay'ın kesin hatası var, çıkmasa sekip giden bir top olacaktı.
ALTAY'IN KESİN HATASI VAR