Arama Logo

Erman Toroğlu: "Beşiktaş vitaminsiz hücum ediyor"




Paylaş:

Google News
6
ERMAN TOROĞLU'NUN SÖZLERİ
Erman Toroğlu, Beşiktaş - BB Erzurumspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Toroğlu'nun sözleri...
ERMAN TOROĞLU'NUN SÖZLERİ
5
"İLERİYE TOP GELMİYOR"
Top Beşiktaş'ta, baskılı gözüküyor ama Erzurum defans yapıyor ve aman aman bir defans da yapmıyor ve dişe dokunur bir pozisyon yok. Nasıl gol atacak Beşiktaş? Aboubakar'a falan top gelmiyor, ileride oynayan oyunculara istedikleri top gelmiyor, onlar geri gelip top almaya çalışıyor. Bu oyuncuları diri bırakman lazım, koşuyorlar sürekli. Koşuyorlarsa bu kadar atlet olsunlar.
\
4
"ABOUBAKAR FALAN DELİRDİ"
Futbolun bir ruhu, bir şekli var. Verkaç yapacak, çalım atacak, adam geçecek bir adam yok. Aboubakar falan delirdi, istediği topu alamadı.
\
3
"ORTADA PİŞİREN YOK"

Beşiktaş'ta orta sahada pişiren yok. Hücum ediyorlar ama vitaminsiz hücum ediyorlar. Lig o hale geldi ki herkes herkesi yeniyor, öyle olunca açılamıyorsun. Denizli çıkıyor, lideri yeniyor. Bu güzel bir şey aslında, iyi bir şey.

\
2
"2 POZİSYON DA ERSİN'DEN"
Erzurum'un ilk yarıda 2 pozisyonu var, kaleci iki topu rakibe verdi, ikisi de yüzde 100 gol pozisyonu. Erzurum girmedi pozisyona, Beşiktaş kalecisi pozisyona soktu.
\
1
"YEDEKLERDE YABANCI OLMAMALI"
Yedek kulübesinde yabancı olmamalı, Erzurum'un yedek kulübesinde 5 yabancı var. Oynayamıyorsa, yabancı oyuncuyu niye alıyorsun? Yedek duracaksa, boşuna para vermeyin.
\