Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını Vodafone Park'ta yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdür ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın da izlediği, yoğun kar yağışı altında ilk 15 dakikası basına açık yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.
Pjanic, Mert ve Welinton derbide kesin olarak forma giyemeyecek.
Mehmet Topal ise grip nedeniyle antrenmanda yer almadı.
Rıdvan Yılmaz’ın adele ağrıları olduğu için bugün saha çalışmasında yer almadı.
Önder Karaveli'nin yönetiminde yapılan idmanDA ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5'e 2 çalışması ile taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. İdman, oynanan çift kale maçla tamamlandı.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, 13 Mart saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.