Arama Logo

Ali Koç'un yeni planı: Emlak arazileri!

Ali Koç ve kurmayları, şimdi yeni projeler üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki emlak projeleri.




Paylaş:

Google News
11
ALİ KOÇ ÇIKIŞ YOLU ARIYOR

Koronavirüsü salgını nedeniyle tetiklenen ekonomik kriz Fenerbahçe'de bir dizi projeyi beraberinde getirdi. Başkan Ali Koç ve ekibi, kulübü finansal açıdan rahatlatmak adına yoğun mesai harcıyor. Bu bağlamda ilk adım döviz borçlarının TL'ye çevrilmesiydi. (Sözcü)

ALİ KOÇ ÇIKIŞ YOLU ARIYOR
10
İLK PLAN, EMLAK PROJELERİ

Hatırlanacağı gibi döviz borcu 1 milyar 215 milyon 543 bin TL'lik uzun vadeli kredi haline dönüştürülmüştü. Ali Koç ve kurmayları, şimdi yeni projeler üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki emlak projeleri.

İLK PLAN, EMLAK PROJELERİ
9
"YÜKSEK BEDELLE SATIŞ"

Mali genel kurulda, üyelerden gayrimenkullerin değerlendirilmesi için izin istenecek. Yönetim, tapulu gayrimenkul ve arazileri, üzerlerine yapılacak yeni projelerle daha yüksek bedelle satarak kulübe gelir sağlamayı amaçlıyor. Diğer çalışma ise Türkiye Bankalar Birliği anlaşmasına yönelik. TBB'nin mevcut önerisine imza atmayan sarı-lacivertliler, kendi planını kabul ettirmek istiyor. Kulüp, 2 yıl geri ödemesiz 10 yıllık vadeli bir anlaşmada diretiyor.

\
8
ALİ KOÇ'UN AKLNDAKİ ARAZİLER

Ali Koç'un aklında proje ile birlikte yapıp satmak istediği araziler...

ALİ KOÇ'UN AKLNDAKİ ARAZİLER
7
Edirne arazisi (16 bin metrekare)
Edirne arazisi (16 bin metrekare)
6
Ataşehir arazisi (58 bin metrekare)
Ataşehir arazisi (58 bin metrekare)
5
Kenan Evren Lisesi arazisi (21 bin metrekare)
Kenan Evren Lisesi arazisi (21 bin metrekare)
4
Ankara İncek arazisi (32 bin metrekare)
Ankara İncek arazisi (32 bin metrekare)
3
Gebze arazisi (220 bin metrekare)
Gebze arazisi (220 bin metrekare)
2
DİVAN KURULU'NDA UYARMIŞTI

Başkan Ali Koç, son yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında gayrimenkullerin değerlendirileceğini söylemişti. Ali Koç, “Mevcut yapılandırmada, bütün kaynaklar bankaya gidiyor. 5. yıl yüzde 80 anapara ödendiğinde harcama limitlerinin eksi çıkacağı herkes tarafından biliniyor” demişti.

DİVAN KURULU'NDA UYARMIŞTI
1
KULÜBE ÜYELİK ÜCRETİ ARTACAK

Yönetim, üyelere yönelik de projeler hazırladı. Kongre üyelik ücretini 10 bin TL'den 15 bine çıkartan sarı-lacivertliler, mali genel kurulda 50 TL olan üyelik yıllık aidatını en az 300 TL'ye çekmeyi hedefliyor.

KULÜBE ÜYELİK ÜCRETİ ARTACAK