Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın transfer konusunda ciddi bir bütçe ayırdığı ve yönetimi ile yaptığı toplantıda bunun onayını aldığı öğrenildi.
Kısa zaman önce yaptığı bir açıklamada 200 milyon Euro’luk transfer bütçesinin hazır olduğunu söyleyen Adalı, birçok yıldız isimle temas kurmuş durumda.
Görüşmeleri gizli şekilde yürüten Adalı, hoca konusunu ise futbol direktörü Önder Özen’e emanet etti. İsimler üzerinden bu ikili sürekli temasta, ancak görüşmeleri Özen yürütüyor.
1.5 sezonluk başkanlık döneminde 2 teknik adamla çalışan ve başarısız bir performans ortaya koyan Serdal Adalı’nın bu transfer dönemini son şans olarak gördüğü öğrenildi.
Teknik adam netleşir netleşmez transferde daha net adımlar atacak olan Beşiktaş, özellikle forvet ve kanat mevkilerine nokta atışı hamleler gerçekleştirecek. Maddi kaynağın da önemli bölümü buralara harcanacak. [Fanatik]