Arama Logo

Galatasaray'dan De Bruyne için ilk temas!

Galatasaray’ın yetkilendirdiği İtalyan menajer George Gardi, Kevin de Bruyne’un menajeri ile masaya oturdu ve maddi şartları masaya yatırıldı.




Paylaş:

Google News
6
G.SARAY'DA DE BRUYNE GELİŞMESİ

Galatasaray şampiyonluğa odaklanırken bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın gündemindeki isim ise Belçikalı ünlü futbolcu Kevin de Bruyne.

G.SARAY'DA DE BRUYNE GELİŞMESİ
5
İLK HAMLE

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 33 yaşındaki Belçikalı 10 numarayı kadrosuna katmak isteyen Cimbom ilk hamleyi de yaptı.

İLK HAMLE
4
GARDİ TEMASA GEÇTİ

Sarı-Kırmızılılar'ın yetkilendirdiği ünlü İtalyan menajer George Gardi'nin Belçikalı yıldızın menajeri ile ilk teması kurduğu öğrenildi. Bu görüşmede yıldız oyuncunun maddi şartları masaya yatırıldı.

GARDİ TEMASA GEÇTİ
3
MERTENS DEVREYE GİRDİ

Öte yandan Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens'in vatandaşı Kevin de Bruyne ile bir görüşme gerçekleştirdiği gelen haberler arasında. Mertens'in yıldız oyuncuya Galatasaray ile ilgili olumlu referanslar verdiği belirtildi.

MERTENS DEVREYE GİRDİ
2
BİRÇOK KULÜP ONUN PEŞİNDE

İngiliz, İtalyan ve Suudi Arabistan kulüplerinin de Kevin de Bruyne için oldukça istekli olduğu öğrenildi.

BİRÇOK KULÜP ONUN PEŞİNDE
1
BU SEZON DE BRUYNE

Piyasa değeri 27 milyon Euro olan de Bruyne, bu sezon 36 maçta, 6 gol atarken 8 de asist yaptı. [Takvim]

BU SEZON DE BRUYNE