Arama Logo

Fenerbahçe'de Fred ve Osayi Samuel'in son durumu

Ankaragücü ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de, Fred ve Osayi Samuel'den sarı lacivertli taraftarları sevindirecek haberler geldi.




Paylaş:

Google News
10
HAZIRLIKLAR BAŞLADI!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI!
9
İSMAİL KARTAL YÖNETİMİNDE

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesislerinde yapılan antrenman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Çabukluk çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçlar yapan futbolcular, antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

İSMAİL KARTAL YÖNETİMİNDE
8
FRED İLK BÖLÜMDE ÇALIŞTI

Sarı lacivertli takımda sakatlığını atlatan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

FRED İLK BÖLÜMDE ÇALIŞTI
7
OSAYI'DE SORUN YOK!

Kasımpaşa maçında kadroya alınmayan Osayi-Samuel'in ise ciddi bir problemi yok. Milli takımdan kalma ağrıları bulunan Nijeryalı futbolcu bugün de antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

OSAYI'DE SORUN YOK!
6
5
4
3
2
1