Arama Logo

2024'te Formula 1'de fark yaratması beklenen pilotlar




6
2024'TE FARK YARATACAK PİLOTLAR
Formula 1'de yeni sezonun başlamasına artık çok çok kısa süre kala Grid'de hazırlıklar hızlanmaya başladı. İşte 2024 yılında Formula 1'de fark yaratabilecek pilotlar...
2024'TE FARK YARATACAK PİLOTLAR
5
OSCAR PIASTRI
Geçtiğimiz sezon çaylak olarak McLaren ile inanılmaz bir performans gösteren ve 2 kez podyuma çıkma başarısı gösteren Oscar Piastri takımın 1. pilotu olmak için fazlasıyla limitlerini zorlayacak ve Grid'de fark yaratacak.
OSCAR PIASTRI
4
ESTEBAN OCON
Alpine ile geçtiğimiz sezon beklentinin çok altında kalan Esteban Ocon, 2024 yılında kendisini fazlasıyla göstermek için sınırları zorlayabilir ve sürpriz yarışlarda podyumda kendisine yer bulabilir.
ESTEBAN OCON
3
ALEX ALBON
Geçtiğimiz sezon Williams ile gösterdiği performansla izleyicilerin büyük takdirini toplayan Alex Albon gelecek sezon daha yarışmacı bir takımda koltuk bulmak için limiterlini fazlasıyla zorlayacak.
ALEX ALBON
2
PIERRE GASLY
Geçtiğimiz sezon Alpine'ye geçen ancak arabaya alışmada zorluk yaşayan ancak sezonun sonlarına doğru performansını yükselten Pierre Gasly gelecek sezon konforlu bir araba ile ciddi şekilde fark yaratabilir.
PIERRE GASLY
1
GEORGE RUSSELL
2 sezondur Mercedes pilotluğunu yapan ve bir kez yarış kazanan George Russell, Lewis Hamilton'un sene sonunda takımdan ayrılmasıyla birlikte 1. pilot olmak isteyen George Russell yarışmacı bir arabaya sahip olması durumunda Grid'de en fazla fark yaratabilecek isimlerin başında geliyor.

Editör Cem Erol'un yorumu: "Lewis Hamilton'un sürpriz ayrılık kararı sonrasında Mercedes'te 1. pilot olacak George Russell takımın kendisine yüklediği bu sorumluluk altında ezilmezse bu sezon şampiyonluk yarışındaki diğer sürücüler ciddi bir tehdit haline gelebilir."
GEORGE RUSSELL