İki takım arasında büyük siklet farkı vardı. Eskişehirspor, PTT 1. Lig'de de zorlanır. Gençlerbirliği geri dönmeyi başardı. Ama Eskişehirspor'un işi çok zor. Takımın kimyası bozulmuş. Bu oyunla Beşiktaş'ın altından kalkamazsınız. Beşiktaş ilk yarıdaki formuna yakın olsaydı tarihi fark olurdu bugün. Gomez belli bir standartı koruyor, Quaresma çok yüksek oynuyor. Benim izlediğim en iyi Quaresma'ydı.
5
"Nasıl bir hesap?"
Emre'nin orta sahada kaybettiği 3 kritik top var, olacak iş değil. O mu orada organizasyonu yapacak oyuncu. Karşısında Atiba var. Nasıl bir hesapla bunun olabileceğini düşündü Samet Hoca anlamadım.
4
"Beşiktaş ezbere gidiyor"
Beşiktaş şu anda sadece oyun ezberiyle gidiyor. Sinidirilmiş, özümsenmiş oyun şablonları. Fenerbahçe maçında ikinci yarı bununla toparlandı Beşiktaş.
3
"Oğuzhan neden böyle?"
Atiba ile takımın bağlantısını kesmek yolunda takımlar tedbirler uyguluyor. Ama Atiba ve Sosa bir baskı hissetmedi bu maçta. Oğuzhan bu kadar rahatken neden böyle oynadı? "Bana haksızlık ediliyor" diyebilir ama burada problem eleştirenlerde değil.
2
"Sana o 2.5 milyon euroyu niye veriyorlar?"
Baskıyla başa çıkabilen oyuncu iyi bir profesyoneldir. Yoksa senede 2.5 milyon euroyu sana topa vur diye mi veriyorlar? Bütün mevzu o. Sırtındaki bu baskıyla yaşayabilmek.
1
"Beşiktaş eleştirilmiyor"
Ben bütün medyayı takip ediyorum. Hiç Beşiktaş'ı eleştireni görmedim. Sadece Oğuzhan'ın kendi seviyesinde olmadığı yazılıyor. Bunlar yazılmasın mı?