Haber Tarihi: 14 Temmuz 2020 01:21 - Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020 01:21

2020 Survivor finalistleri, Survivor 1 finalist, survivor 2 finalist

Survivor finalistleri belli oldu. 13 Temmuz'da yayınlanan bölünde Survivor yarışmasının 1 finalist ve 2 finalistleri ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın açıklamalarında belirlenen oylar açıklandı ve Survivor'ın yarın yapılacak finalistleri belli oldu. Survivor finale kim kaldı, survivor 1 finalist, survivor 2 finalis, survivor kimler finalde detayları için haberimizi ziyaret edebilirsiniz

2020 Survivor finalistleri, Survivor 1 finalist, survivor 2 finalist
Abone Ol
Survivor yarışmasında finale kimlerin kaldığı açıklandı. Finale kalan isimler yine SMS oyları ile belirlendi ve Yasin, Cemal Can, Barış üçlüsünden birisi final öncesinde elendi. Survivor kim elendi, kim finalist oldu bilgilerinin ışığında artık son viraja girildi. Yapılan final oylamasının detaylarının yanı sıra 2020 Survivor finale kalanlar, Survivor finalistler TV8 ekranlarında yayınlandı.
Survivor yarışmasında son kalan 3 yarışmacı arasında oylamaya gidildi ve en çok oy alan 2 yarışmacı finale kaldı.

SURVIVOR 1 FİNALİST

Survivor'da finale kalan ilk isim Barış oldu. Barış, Cemal Can ve Yasin'i geride bırakarak adını finale yazdırmayı başardı.

SURVIVOR 2 FİNALİST

2020 Survivor yarışmasında 2. finalist Cemal Can oldu. İddialı yarışmacı Cemal Can finale kalan isim olarak Barış ile birlikte finalde yarışmaya hak kazandı.

13 TEMMUZ SURVIVOR KİM ELENDİ?

Survivor yarışmasında 13 Temmuz'da yayınlanan bölümde Yasin elendi. Yasin Survivor yarışmasında finale 1 gün kala elenen son isim oldu ve son 2 isim arasına kalmayı başaramadı.


Haber ile daha fazlasına ulaşın:
Gündem
Daha fazla göster
 Reklam 

SON HABERLER

yukarı ok