Arama Logo

Gençlerbirliği'nden Volkan Demirel ve Galatasaray açıklaması!




Paylaş:

Google News
11
GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak; Volkan Demirel’in geleceğinden borç yapılandırmasına, Mustafa Kaplan iddialarından transfer tekliflerine kadar gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Radyospor'a açıklamalarda bulunan Arda Çakmak, teknik direktör Volkan Demirel hakkında çıkan ayrılık iddialarına son noktayı koydu. Başkan Çakmak, Mustafa Kaplan haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA
10
GALATASARAY MAÇI, VOLKAN DEMİREL

Arda Çakmak, "Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Sadece Galatasaray değil, her maçımız bizim için çok kıymetli. Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Gençlerbirliği olarak son 5 maçımızı kazanıp puan olarak rahatlamak istiyoruz. Volkan Demirel ve ekibinin arkasındayız. Ekibiyle birlikte son 5 maçta takımımızın başında olacaklar. Galatasaray maçını kaybetsek de Volkan Demirel ile devam edeceğiz. Yine söylüyorum; Volkan Demirel sezon sonuna kadar bizimle birlikte olacak." dedi.

GALATASARAY MAÇI, VOLKAN DEMİREL
9
MUSTAFA KAPLAN İDDİASI

Başkan Arda Çakmak, "Mustafa Kaplan iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Volkan Demirel çok iyi bir karakter, ekibi de çok iyi” dedi.

MUSTAFA KAPLAN İDDİASI
8
"HAYAL SATMADIM"

Kulübün mali disiplini hakkında şeffaf bilgiler veren Başkan Çakmak, yönetime geldikleri günden bu yana borç yükünü ciddi oranda hafiflettiklerini vurguladı:

“Ben hiçbir zaman hayal satmadım. Gençlerbirliği'nin bu sezonki hedefi ligde kalmaktır. Gençlerbirliği bu sezon ligde kalacak; sonrasında ise hedefimizi daha uygun bir kadroyla üst sıralar olarak belirleyeceğiz. Beni evde pijamalarımla televizyon izlerken, takım kayyuma kalmasın diye başkan yaptınız. Şimdi borçlar azalınca herkes başkanlık hayali kurmaya başladı. Buradan söylüyorum: 2.5 yıl kongre yapmayı düşünmüyoruz. Göreve geldiğimizde kulübün 900 milyon TL ödemesi vardı. Şu anda güncel borcumuz 250 milyon TL’ye düştü. Bu borçlar içerisinde yöneticilerin sağladığı kasa kolaylıkları yok. Eski yöneticilerin bu paraları geri isteyeceklerini düşünmüyorum, zaten istememeleri de lazım.”

\
7
GALATASARAY MAÇINDA BİLETLER

Yaklaşan Galatasaray mücadelesinin önemine değinen Çakmak, taraftarları yakından ilgilendiren bilet ve prim konusuna da açıklık getirdi.

Arda Çakmak, “Galatasaray maçında bilet fiyatlarımız, deplasman taraftar kontenjanımız ve prim sistemimiz; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında neyse öyle olacak” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇINDA BİLETLER
6
NIANG VE VELHO SÖZLERİ

Kadro tercihleri ve transfer çalışmaları hakkında da konuşan Çakmak, şu detayları paylaştı:

“Başakşehir maçında M'Baye Niang'ın yedek başlaması hocamızın tercihiydi. Ricardo Velho'nun opsiyonu için kaynak arayışımız devam ediyor. Onyekuru'ya devre arasında gelen teklifler oldu. Sezon sonunda yeni teklifler gelirse oturup konuşacağız.”

NIANG VE VELHO SÖZLERİ
5
"DUYGUSAL BİR TEPKİYDİ"

Taraftarın Başakşehir maçındaki tepkisini "duygusal bir reaksiyon" olarak tanımlayan Arda Çakmak, “Başakşehir maçında taraftarımızın devre arasında stadyumu terk etmesi duygusal bir tepkiydi. Gol atmak ve puan almak için futbolcularımız çok çalışıyorlar. İnanıyorum ki üzerimizdeki ölü toprağını atacağız” diye konuştu.

\
4
G.BİRLİĞİ'NDE SON DURUM

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında RAMS Başakşehir'e deplasmanda 3-0 yenilen Natura Dünyası Gençlerbirliği, teknik direktör Volkan Demirel'in ikinci döneminde gol hasretini sürdürüyor.

Levent Şahin'in ardından göreve getirilen Demirel yönetimindeki başkent ekibi, çıktığı 5 maçta 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşarken bu süreçte gol atamadı ve kalesinde 8 gol gördü.

Kırmızı-siyahlı takımın söz konusu karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

Karşılaşma Skor
Alanyaspor-Gençlerbirliği 0-0
Gençlerbirliği-Beşiktaş 0-2
Konyaspor-Gençlerbirliği 1-0
Gençlerbirliği-Göztepe 0-2
Başakşehir-Gençlerbirliği 3-0

G.BİRLİĞİ'NDE SON DURUM
3
İLK DÖNEMİNDE FARKLI

Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ilk döneminde ise daha farklı bir performans ortaya koydu.

Kırmızı-siyahlı ekip, Demirel yönetiminde ligde çıktığı 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sakaryaspor'u 5-0 mağlup ederek tur atladı.

Demirel'in ilk döneminde ligde aldığı sonuçlar şöyle:

Karşılaşma Skor
Göztepe-Gençlerbirliği 1-0
Gençlerbirliği-Başakşehir 2-1
Galatasaray-Gençlerbirliği 3-2
Kocaelispor-Gençlerbirliği 1-0
Gençlerbirliği- F. Karagümrük 3-0

İLK DÖNEMİNDE FARKLI
2
9 MAÇTIR GALİBİYET YOK

Başakşehir maçında kalesinde gördüğü 3 golle mağlup olan Gençlerbirliği, bu sonuçla ligdeki son 9 maçında galibiyet elde edemedi. Kırmızı-siyahlılar, söz konusu süreçte 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

Son galibiyetini ligin 20. haftasında sahasında Gaziantep FK'yi 2-1 mağlup ederek alan başkent temsilcisi, ligdeki son 7 maçında gol atma başarısı gösteremedi.

Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak.

9 MAÇTIR GALİBİYET YOK
1
LİG VE KUPADA RAKİP GALATASARAY

Son lig maçında Başakşehir'e deplasmanda 3-0 mağlup olan Gençlerbirliği, 18 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de lider Galatasaray'la sahasında karşı karşıya gelecek. Başkent ekibi, 22 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da da Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde bu kez Galatasaray'a deplasmanda konuk olacak.

LİG VE KUPADA RAKİP GALATASARAY