Galatasaray, Shakhtar Donetsk forması giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Alisson ile ilgileniyor.
Şampiyonluğun sadece bir adım uzağında bulunan Galatasaray, bir yandan seçim hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da yeni sezon transferleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Sarı-kırmızılılar mevcut kadrosunu korumayı planlarken, takıma önemli takviyeler yapmaya hazırlanıyor.
Noa Lang'ın satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmeyen sarı-kırmızılılar, kanatlara önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor.
Listedeki ismin Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk forması giyen 20 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Alisson olduğu ortaya çıktı.
Fichajes'te yer alan habere göre İngiliz ekibi Sunderland ve Galatasaray, genç oyuncu için yaz ayında teklif yapmaya hazırlanıyor.
Geçen sezon Atletico Mineiro'dan 14 milyon Euro karşılığında transfer edilen Alisson için iki takımın da 30 milyon Euro'yu gözden çıkardığı aktarıldı.
Alisson bu sezon toplam 24 maça çıktı. 20 yaşındaki genç futbolcu, 7 gol ve 10 asistle dikkatleri üzerine çekti.