"Bir kişi eksik kaldığımızda bazen en iyi savunmayı yapıyoruz. Daha çok kenetleniyoruz. Beşiktaş maçında da oldu. Yine bizden bir kişi atıldı. Zaten son 3 yıldır neredeyse her maç bir kişi atılıyor bizden. Bazen 11’e 11 oynarken bu kadar savunma yapmıyorsun."
Torreira ayrıca Galatasaray’daki kariyerine dair önemli bir açıklamada bulunarak Avrupa’daki son durağının bu kulüp olacağını düşündüğünü dile getirdi:
"Galatasaray'ın Avrupa'daki son kulübüm olacağını düşünüyorum. Başka bir yere gitmek istemiyorum. Kulübe, hocaya büyük bir saygı ve minnet duyuyorum çünkü her zaman bana güvendiler ve arkamda durdular."
Galatasaray’daki 4. sezonunu geçiren 30 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı ekipte önemli başarılar elde etti. Torreira, 3 Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleri yaşadı. Deneyimli futbolcu, Galatasaray formasıyla çıktığı 168 maçta 10 gol ve 16 asistlik performans sergiledi.