İspanyol devi Real Madrid, hücum hattı için yeni hedefini belirledi; Victor Osimhen.
İspanyol basınında yer alan habere göre, eflatun beyazlıların hücum öncelikleri arasında hala Kylian Mbappe ve Erling Haaland ikilisinin olduğu belirtildi.
Real Madrid'in söz konusu iki ana hedefinin transferi konusunda başarısızlık yaşaması durumunda ise C planının Napoli'den Victor Osimhen olduğu aktarıldı.
İspanyol devinin Nijeryalı golcüyü takip ettiği ve Osimhen için 130 milyon euro bonservis bedeli ödeyebileceği öne sürüldü.
Real Madrid'in, Osimhen için 130 milyon euro ödemesi durumunda Nijeryalı golcünün en pahalı transfer olarak kulüp tarihine geçeceği vurgulandı. İspanyol devi, şu ana kadar en yüksek bonservis bedelini 2019 yılında Chelsea'den kadrosuna kattığı Eden Hazard için ödedi. Real Madrid, Belçikalı eski yıldız için 115 milyon euro ödemişti.
Napoli'nin geçen sezon kazandığı şampiyonluğun mimarlarından olan Osimhen, bu sezon 16 maçta 8 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu. 24 yaşındaki golcünün Napoli ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.