Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’ın, olası seçim sürecinde en büyük kozunu yeni bir forvet transferi oluşturacak. Ara transfer döneminde “yıldız golcü” alınmaması nedeniyle gelen eleştiriler sonrası yönetim ilk olarak bu eksikliği gidermeye yöneldi.
Gaziantep galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe’de sezon sonunda seçim yapılıp yapılmayacağı gündemdeki yerini koruyor. Başkan Sadettin Saran daha önce bu konuda mesajlar verirken henüz resmi bir karar açıklanmadı. Buna karşın başkanlığa aday olmayı düşünen isimler hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu katıldığı bir iftarda “2027’ye kadar birlikteyiz” sözleriyle seçim olması durumunda adaylığını ortaya koyan Saran, yarışa daha güçlü girmek için planını netleştirdi.
Bu doğrultuda yönetimin ilk hedefi, taraftarın uzun süredir eleştirdiği golcü sorununu çözmek olacak.
Saran, teknik direktör Domenico Tedesco’nun kadroda görmek istediği Sidiki Cherif transferini tamamlamasına rağmen daha üst düzey bir forvet için harekete geçiyor.
Ligde kalan maçlar öncesinde “hiçbir şey bitmedi” vurgusunu sürdüren başkan, sahadaki sonuçların yanı sıra transfer çalışmalarını da hızlandırdı ve geniş kapsamlı bir forvet listesi hazırlanması talimatını verdi.